Acasa InternationalExterne Ianukovici s-ar afla încă în Ucraina

Ianukovici s-ar afla încă în Ucraina

scris de S. P.
6 afisari

Fostul preşedinte ucrainean Viktor Ianukovici se află în continuare pe teritoriul Ucrainei, a anunţat luni seara consilierul său Anna Gherman.

Ianukovici ar putea fi în Ucraina

(foto: truezone.ro)

El se află în Ucraina. Ştiu asta. Întotdeauna am avut metodele mele de a afla unde el se află, deşi mulţi au încercat să minimizeze influenţa mea asupra lui”, a declarat Gherman, relatează agenţia Ukrinform.

„Eu nu îl caut, voi sunteţi cei care-l căutaţi”, a afirmat ea într-un interviu, adăugând însă că nu a discutat cu Ianukovici în ultimele zile.

„În urmă cu câteva zile, când Viktor Ianukovici se afla la Harkiv, i-am trimis nişte declaraţii pe care trebuia să le pronunţe în faţa presei, dar Ianukovici a ales o altă cale (…). Îmi pare rău că nu am fost alături de el în acel moment. Nu i-aş fi permis să spună anumite cuvinte”, a declarat Gherman, potrivit Mediafax.

2 comentarii

Mircea 25-02-2014 - 13:39

Intelege cineva ceva ?

Privesc de citeva zile fotografii cu interiorul vilelor fostilor demnitari ukrainieni care le-au parasit in mare viteza inainte de demiterea presedintelui si incerc sa fac citeva comparatii intre tara vecina si tara noastra.
– La ei presedintele a fost demis si a fugit mincind pamintul. La noi presedintele a fost demis (cel putin asa sustin in mod bine argumentat specialistii in drept pe aici) si totusi omul isi vede de treaba si in sfidarea legilor e sunat si sta la taclale cu vicepresedintele american si cu multi altii.
– La ei rusii ameninta, americanii si UE plus NATO iau atitudine. La noi ameninta doar Ponta si Antonescu plus „ala micu”( cind ii da voie varanul).
– La ei in parlament opozitia a devenit putere iar puterea (care a mai ramas) a devenit opozitie. La noi puterea e putere dar plinge ca nu are puterea iar opozitia e opozitie si plinge dupa putere.
– La ei noul parlament l-a demis pe presedinte si a formulat si acuzatii. La noi noul parlament l-a suspendat dar nu a formulat acuzatii iar CCR a constatat ca suspendarea nu e valida conform referendumului facut in baza legilor aprobate de noul parlament (ADICA ALA CARE L-A SUSPENDAT).
– La ei fostul prim-ministru a iesit din puscarie si a fost primit cu urale. La noi fostul prim-ministru a intrat in puscarie si a fost condus cu sfinti si dumnezei transmisi in direct la TV.
– La ei preseditele demis nu pune mina pe telefon din motive de localizare. La noi presedintele demis ramine fara telefoane din ordinul lui Antonescu si comunica dintr-un garaj folosind rotocoale de fum si porumbei calatori. Apoi revine in functie iar Antonescu viseaza frumos.
Intelege cineva ceva ?

pathfinder 25-02-2014 - 13:54

Da.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult