Acasa InternationalExterne Ianukovici va dizolva Parlamentul, in cazul in care Curtea Constitutionala va declara coalitia ilegala

Ianukovici va dizolva Parlamentul, in cazul in care Curtea Constitutionala va declara coalitia ilegala

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, va dizolva Parlamentul in cazul in care Curtea Constitutionala va declara coalitia ilegala. El a afirmat acest lucru in cursul unei intalniri cu o delegatie a Serviciului de presa al Parlamentului European, conform ITAR-TASS.

“Daca magistratii Curtii Constitutionale declara ilegal modul de formare a coalitiei, voi lua o decizie cu privire la alegerile parlamentare anticipate. In nici un caz nu voi incalca prevederile Constitutiei”, a adaugat Ianukovici. Liderul delegatiei Parlamentului European, Adrian Severin, a declarat ca spera ca judecatorii Curtii Constitutionale vor lua o decizie care sa confirme legalitatea coalitiei. “Alegerile anticipate ar fi, de asemenea, un mod constitutional, dar am prefera sa mentinem stabilitatea in tara decat sa recurgem la aceste alegeri”, a explicat el.”Suntem incantati ca ati reusit sa creati o coalitie care sa se ocupe de problemele politice si economice ale tarii care nu suporta amanare” , a adaugat parlamentarul.

0 comentariu

geek-a-contra 29-03-2010 - 16:56

va mai aduceti aminte de afirmatia lui marinelu: sint perfect sanatos? cit la suta din acel „sint sanatos” reprezinta afectiunile la creierii capului? un 405%?

ardelean 30-03-2010 - 02:06

Presedintele are informatiile de la ministrul ungur al sanatatii.

Ca maine, cel de la Cultura ne va declara analfabeti in masa si plini de raie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS