Acasa InternationalExterne Ianukovici: Voi continua să lupt pentru Ucraina! Primele declarații de la fuga în Rusia

Ianukovici: Voi continua să lupt pentru Ucraina! Primele declarații de la fuga în Rusia

scris de C.S.
14 afisari

Viktor Ianukovici a declarat că va continua să lupte pentru țara pe care a condus-o, în prima sa apariţie publică de când a fost destituit de parlament, în urmă cu aproape o săptămână. Fostul președinte susține că a fost nevoit să părăsească Ucraina în urma unor ameninţări la adresa vieţii sale.

Ianukovici: Voi continua să lupt pentru Ucraina!

„Nimeni nu m-a înlăturat. Am fost nevoit să plec din Ucraina din cauza ameninţărilor directe ce vizau viaţa mea şi viaţa familiei mele”, a spus Ianukovici, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Rostov-pe-don, oraş situat la 20 de kilometri de Doneţk.

Potrivit lui Ianukovici, „naţionaliştii de sorginte fascistă reprezintă o minoritate obscură în Uraina. Ei sunt cei care au preluat puterea acum la Kiev”.

El descrie situaţia din Ucraina ca fiind una „lipsită de lege, teroare şi haos” şi spune că politicienii, inclusiv parlamentarii au fost ameninţati şi lucrează acum sub aceste ameninţări.

„Această conducere nu are nimic de-a face cu guvernul de reconciliere naţională, care a fost negociat cu opoziţia”.
Violenţele şi victimele din Ucraina sunt „rezulatul politicii iresponsabile a Occidentului, politică care a încurajat protestul din Maidan”, adaugă Ianukovici.

„Îmi cer iertare poporului ucrainean pentru tot ce s-a întâmplat în Ucraina şi pentru faptul că am eşuat în încercarea mea de a menţine stabilitatea”.

Referitor la situaţia din Crimeea, Ianukovici a spus că peninsula trebuie să păstreze acelaşi statut, de regiune autonomă. El a negat posibilitatea de a cere sprijin militar Rusiei pentru a rezolva problemele de aici.

El a negat posibilitatea de a cere sprijin militar Rusiei pentru a rezolva problemele de aici.

„Eu sunt preşedintele legitim al Ucrainei, am fost votat de poporul ucrainean”, a mai spus Ianukovici.

Ianukovici se consideră în continuare preşedintele Ucrainei şi consideră ilegitime deciziile luate de Parlament, care a votat destituirea sa şi instituirea unei puteri de tranziţie.

“Mă consider şeful legitim al statului ucrainean”, a asigurat Ianukovici. “Din nefericire, tot ceea ce se petrece în prezent în Parlamentul din Ucraina este ilegal”, a adăugat el, subliniind asupra absenţei în Parlament a numeroşi deputaţi din cadrul formaţiunii sale, Partidul Regiunilor.

50 comentarii

Tache 28-02-2014 - 17:09

„Nu am ordonat niciodată poliţiei să tragă. După cum ştiţi, poliţia a fost neînarmată până în ultimul moment.

Când a apărut o ameninţare cu moartea, când în ei a început să se tragă, atunci poliţia a început să se înarmeze”, a declarat Viktor Ianukovici în timpul conferinţei de presă de la Rostov pe Don.

Ianukovici a relatat că s-a întâlnit cu luptătorii forţelor speciale Berkut şi şi-a cerut scuze în faţa lor: „În ei au fost aruncate cocktail-uri Molotov, ei au fost arşi, au fost împuşcaţi şi omorâţi. Încă o dată îmi cer scuze în faţa acestor oameni curajoşi, care au rezistat şi au suferit fără a fi vinovaţi.

UnUL 28-02-2014 - 18:11

Există ordinul ministrului de interne care a ordonat poliție să folosească muniție de război; să nu-mi spui că președintele nu știa de respectivul ordin !

UnUL 28-02-2014 - 18:14

„poliției”

Tache 28-02-2014 - 18:48

UnULica, tu intelegi limba romana ?

” Când a apărut o ameninţare cu moartea, când în ei a început să se tragă, atunci poliţia a început să se înarmeze. ”

Da, exista acest ordin, dat dupa ce au murit zeci de politisti, ucisi de „protestatarii pasnici”. Unii plasati pe acoperisuri. Legitima aparare se numeste.

Ca la toate manifestarile de acest gen, o mare parte din manifestanti au fost legitimi, au avut revendicari legitime, dar au fost folositi pe post de massa de manevra de catre elemente sinistre. Manifestatii de acest gen inseamna manifestatii care pornesc cu revendicari legitime si sunt deturnate de occidentali, americani in principal, pentru schimbare de regim si distrugere a tarii.

pathfinder 28-02-2014 - 18:57

Problema ta este cine a aruncat primul cu piatra.

Ceva de genul:
– Tu ai inceput!
– Ba tu!

Daca e asa, deruleaza filmul evenimentelor si ai sa vezi care dintre parti a avut primele pierderi umane.

Dupa ce te lamuresti, te rog frumos sa-ti ceri scuze (ucrainenilor, nu noua) pentru postarea de la 18:48!

UnUL 28-02-2014 - 18:19

Vezi cum arată manifestanții aia violenți, criminali și înarmați până în dinți! Ți-am trimis niște link-uri la articolul cu Crimeea!

Tache 28-02-2014 - 20:10

Daca te plimbi pe strazile din Romania iti dai seama ca aceasta tara s-a intors in evul mediu. Asa se va intampla si in Ucraina daca acesti manifestanti, care se autoamagesc in ignoranta lor, vor hotari viitorul tarii.

ValVerde 28-02-2014 - 20:52

” Daca te plimbi pe strazile din Romania iti dai seama ca aceasta tara s-a intors in evul mediu.”

===

Nu stiu, nu te cred !
Sa-l intreb pa Huhu cum era in evul mediu, ca el umbla cu reincarnarile…

UnUL 28-02-2014 - 23:26

Eu una spun, tu alta răspunzi.
1. Ți-am spus să vezi cum arată „teroriștii” ăia din piață care au ucis „bieți polițiști fără apărare”. Deschide limk-urile și mai vorbim.
2. Te-am întrebat cum ai fi reacționat dacă la începutul lui 2012 președintele Băsescu ar fi dat ordin să se tragă cu muniție de război asupra manifestanților din Piața Universității (care, așa cum s-a dovedit și s-a chiar recunoscut ulterior, nici măcar nu era protestatari spontani ca în Ucraina ci manifestanți plătiți!) Ai fi răcnit că e un criminal (și ai fi avut dreptate! În schimb, Ianukovici e un președinte care apără democrația.

UnUL 01-03-2014 - 00:12

Dracii mei, ăia au fost plătiți și lucrul a fost recunoscut.!
– Seful Sindicatului National al Revolutionarilor, Teodor Draghici, unul dintre cei mai activi participanti la protestele din ianuarie-februarie 2012 din Piata Universitatii, sustine ca jumatate dintre manifestantii de atunci erau platiti de PSD. „Au primit cate 50 de lei ca sa vina acolo in fiecare zi”, dezvaluie Draghici.
– Mai multe persoane presente la protestul din Piața Universității au recunoscut că li s-au promis bani pentru a scanda împotriva lui Traian Băsescu de către presupuși membri USL.
Suma pe care ar fi trebuit să o primească era de 30 de lei, însă după terminarea manifestație, organizatorii care promiseseră banii erau de negăsit.
Racolarea protestatarilor s-a făcut prin intermediul site-urilor de socializare. Jurnaliștii de la Realitatea TV a reușit să obțină mărturiile unora dintre ei.
– Un film postat pe youtube arată imagini de la mitingul USL de joi, de la Arcul de Triumf din Capitală, în care o persoană împarte câte 50 de lei câtorva manifestanţi, după ce le caută numele pe o listă.
Pe clipboardul ţinut în mână de cel care împarte banii se pot observa siglele PSD şi PNL
– Unor oameni li s-au oferit bani ca să protesteze timp de trei ore în Piaţa Universităţii. „Să dea domnul cu treaba cu USL, uite ce s-a intamplat. Pe noi ne-a chemat ca sa venim aici, că ne dă 30 de lei si dupa ce s-a terminat mitingul au plecat”, a spus un protestatar, într-un reportaj filmat cu camera ascunsă, de o echipă Realitatea TV.
Protestatarii spun că au fost racolaţi prin intermediul unor site-uri de socializare de membrii unei filiale a Uniunii Social Liberale. Numele lor au fost înscrise pe o listă, iar în momentul în care au ajuns la Piaţa Universităţii au fost verificaţi.
Protestatarii ar fi trebuit să scandeze timp de trei ore pentru ca apoi să primească suma de bani promisă. La final organizatorii nu au mai fost de găsit

SUNT DOAR CÂTEVA DINTRE MĂRTURII: MAI CĂUTAȚI ȘI VOI; NEROZILOR; CĂ VEȚI GĂSI DESTULE!

@Degeșell
Degețel, boul taichii, uită-te la respectivele link-uri și vezi cât de „violenți” erau protestatarii ucrainieni!

digital 28-02-2014 - 23:38

UnUL
28-02-2014 at 23:26
închide măi..llă paranteza, când vorbești cu tache!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-02-2014 - 20:14

Trimitzi linkuri , mai nou ,
Bla-Bla Zoon atule !
GONOI pedeleprist !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-02-2014 - 20:17
Tache 28-02-2014 - 17:13

Viktor Ianukovici a declarat vineri în timpul conferinţei de presă de la Rostov pe Don că nu va recunoaşte niciodată decizia Radei Supreme privind demiterea sa din funcţia de şef al statului. „Nu pot numi spectacolul care a avut loc în Parlament, cu violenţe împotriva deputaţilor, procedură de demitere şi nu voi recunoaşte niciodată acest lucru” a declarat Ianukovici.

Tache 28-02-2014 - 17:19

Noul premier ucrainean, Arseni Iaţeniuk, a adresat deja puterilor mondiale cererea de a „garanta integritatea teritorială şi unitatea Ucrainei”. El s-a referit la Memorandumul de la Budapesta şi i-a îndemnat pe participanţi să îndeplinească obligaţiile lor.

Memorandumul de la Budapesta a fost semnat la 5 decembrie 1994 de Ucraina, Marea Britanie, Rusia şi SUA şi se referea la statutul non-nuclear al Ucrainei. Între altele, Washingtonul, Londra şi Moscova şi-au asumat obligaţia de a acorda acestei ţări garanţii referitoare la suveranitatea şi securitatea ei.

Tache 28-02-2014 - 19:53

Comandamentul central al Flotei Ucrainene, integral, si-a dat demisia. Ucraina a ramas fara flota.

Tache 28-02-2014 - 20:32

Vad ca multi in presa de la Bucuresti se excita pe marginea ideii ca „o sa vina radicalii de la Kiev si o sa faca ordine in Crimeea”. Se excita degeaba. In Crimeea duc numai doua drumuri, ambele sunt blocate dupa toate standardele militare, cu tot cu blocuri de beton, lunetisti, lansatoare de grendare etc. Toate aeroporturile civile si militare sunt blocate.

Pacat ca noul „presedinte” al Ucrainei, care vroia sa ajunga la Sevastopol, a aflat ca aeroportul e ocupat. El vroia sa ajunga in oras, pacat ca nu a aterizat. L-ar fi arestat chiar pe pista 🙁

Cerul deasupra Crimeei este pazit de instalatii AA ale armatei ucrainene care au ramas fidele lui Ianukovic. Drumurile nu sunt blocate de niste amatori, ci de trupele speciale ucrainene Berkut, care au fost dizolvate de noua „putere” (inteleapta miscare!) si care au ajuns in Crimeea. Nu toti au ajuns vii, dar va dati seama ca sunt foarte motivati.

Un procent semnificativ al locuitorilor din Crimeea sunt ex-militari si deja s-au autorganizat in vederea prevenirii diversiunilor si sabotajului. Nivelul de dotare materiala este corespunzator: blindate, rpg, niste tancuri, etc. Nici „radicalii de la Kiev” si nici armata nu vor veni sa „faca ordine”. Ultima speranta a noii puteri este ca Rusia sa cedeze nervos si sa faca prostii. Nu cred ca se va intampla. Jocurile s-au terminat.

Valentin Mandrasescu

Tache 28-02-2014 - 20:41

Președintele legitim al Ucrainei, un om care a scăpat pe muchie de cuțit de o execuție ad-hoc, va deveni o problemă majoră pentru puciștii ucraineni și pentru Occident.

Fără a intra în discuții de ordin juridic, care oricum nu prea contează în epoca realpolitik, se poate spune că unicul lucru fundamental care contează în momentul de față este faptul că Rusia nu recunoaște autoritatea puciștilor de la Kiev și îl consideră pe Ianukovici președintele legitim al țării. Pentru puciștii de la Kiev și pentru Occident această strategie rusească va avea următoarele consecințe:

1. Rusia nu are de ce să mai livreze gaz natural în Ucraina, în condițiile în care nu are parteneri de dialog pe care să-i recunoască drept reprezentanți oficiali ai statului ucrainean.

2. Rusia nu va sprijini financiar noul „guvern” de la Kiev, ceea ce înseamnă că noul „guvern” va trebui să adopte măsuri foarte nepop.ulare, provocând nemulțumirea pop.ulației

3. Rusia nu va lua în calcul protestele „guvernului” de la Kiev în privința acțiunilor autorităților din Crimeea sau acțiunilor celulelor de rezistență împotriva puciștilor din alte regiuni.

În fond, Rusia nici nu poate fi acuzată de susținerea separatismului sau de subminarea ordinii constituționale în Ucraina, deoarece Moscova nu face altceva decât să ofere în mod neoficial refugiu unui președinte legitim al țării vecine. Autoritățile ruse împreună cu Ianukovici cer respectarea acordului din 21 februarie, acord care garanta dezarmarea radicalilor şi o reformă constituțională organizată conform legislației în vigoare. Atât pentru Occident cât și pentru puciști, îndeplinirea acestor prevederi este imposibilă, deoarece naziștii înarmați formează nucleul dur al „mişcării pro-europene” și liderii acestora nu vor să lase puterea din mână. Mai mult, dacă radicalii vor fi dezarmați, „puterea” puciștilor va fi lichidată în câteva zile. În același timp, atât timp cât Occidentul și puciștii nu respectă prevederile acordului, Ianukovici și Moscova pot acționa în consecință. Acum, fiecare unitate a armatei, fiecare detașament al poliției, fiecare primar sau guvernator de regiune poate renunța la susținerea puciștilor de la Kiev și se poate orienta spre susținerea președintelui legitim. Pe măsură ce noul „guvern” se va apropia de faliment, iar pop.ulația din regiunile controlate de puciști va sărăci și va rămâne fără salarii, numărul celor tentați să redevină loialiști va crește exponențial.

De fapt, Ianukovici a fost necaracteristic de sincer atunci când a expus perspectivele puciștilor în cadrul conferinței de presă: „Eu îi cunosc pe oamenii din estul țării, am trăit acolo 52 de ani. Atât timp cât trebuie să muncească, să coboare în mine trei ture pe zi, să muncească la cuptoare metalurgice, ținând continuitatea procesului tehnologic, ei nu se vor mișca din loc. Dar odată ce vor rămâne fără salarii și fără locuri de muncă, chiar nu-i invidiez pe cei care le vor nimeri sub mână”.

Antibasistul 28-02-2014 - 21:44

Tache, te credeam un om genial si foarte cinstit!
Daca ultimile tale postari sint ale tale, esti un prorus, nu mai dau doi bani pe tine, nu uita, si Rusia e in ghearele evreilor bogați!!!!!!!!!!!!!!!

Tache 28-02-2014 - 23:05

Textele sunt scrise de domnul Valentin Mandrasescu, care este rus-rus. Pucistii NU sunt prietenii romanilor, tocmai au interzis cu desavarsire folosirea limbii romane, chiar si in scoli. Simpatia romanilor pentru euromaidanezi este extrem de prosteasca si paguboasa, daca nu cumva chiar tradatoare. Sub conducere euromaidaneza in 20 de ani nu mai ramane picior de roman in Ucraina.

Ocuparea parlamentului Crimeei in direct :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wWGluhvL7JI

digital 28-02-2014 - 23:13

las-o tache jos, că măcăne!
faza cu …tocmai au interzis cu desavarsire folosirea limbii romane,…nu e așa!
ianukovici ”lăsa de la el”, doar pentru a ține în frâu și a da impresia de oarece toleranță în teritoriu!
că puciștii vor secesiune comandată de ue și sputnik e altă discuție, iar sub secesionism, ai dreptate, nu va mai zice nimeni nici ”pâs”!

Tache 28-02-2014 - 23:22

Deci mi-ai dat dreptate ?

digital 28-02-2014 - 23:32

parțial, color!

Tache 01-03-2014 - 00:21

Digital, in 20 de ani ucrainienii au curatat etnic Kievul. De la 70% ucrainieni au ajuns la 90%. Cifrele exacte le gasesti pe wikipedia. E o realizare impresionanta. Au zelul statelor tinere.

Primul lucru pe care l-au facut euromaidanezii a fost sa interzica toate limbile regionale. Sustin ca este doar o chestiune tehnica si pe viitor vor face o lege mai buna. Chiar asta era cea mai mare problema a Ucrainei in momentul actual ? NU, au dat un semnal clar despre ce intentioneaza sa faca.

Granitele Ucrainei sunt garantate din 1994 prin memorandumul de la Budapesta, de catre Rusia, US, UK. Garantiile au fost obtinute in schimbul cedarii rachetelor nucleare. Romania nu poate modifica granitele Ucrainei. Granitele Ucrainei pot fi modificate doar prin acordul tacit dintre Rusia, UE si SUA.

Se pare ca asistam la exact asa ceva. Eu asa am inteles, citind articolele legate de Ucraina din Der Spiegel. Ca sa citez : ” este nevoie sa fie stabilite granitele vestice ale Rusiei „.

De facto, Crimeea este deja pierduta de catre Ucraina. In acest moment Crimeea nu mai apartine Ucrainei decat de jure. Urmeaza estul rusofon, pe modelul Crimeei si pe fundalul prabusirii economice. Cred ca actiunile Rusiei sunt in interesul Romaniei.

Pentru Romania lucrurile sunt clare: jos euromaidanezii rasisti, nazisti, xenofobi, luam Herta plus Bucovina, cedam Transnistria si luam Bugeacul.

In plus se imbunatateste si situatia noastra geo-politica. Occidentalii vor trebui sa fie mai grijulii cu Romania, avand Rusia direct la Nistru.

Antibasistul 28-02-2014 - 23:54

Tache, io-s sigur ca peste 20-50 de ani in Europa țiganii/romii VOR FI MAJORITARI, restul nu mai are importanța!!!!!

Tache 01-03-2014 - 00:24

Nu cred !

Antibasistul 01-03-2014 - 06:23

Peste 20 de ani nu, peste 50-100 de ani da, si vor fi si foarte mulți musulmani si negri in UE!

UnUL 01-03-2014 - 07:48

Tăchiță, știi povestea țiganului care discută cu un ungur și îl întreabă:
– Voi ce sunteți, mă?
– Noi suntem naționalitate conlocuitoare.
-Ei vezi, spune țiganul, noi suntem naționalitate înlocuitoare.

Tache 01-03-2014 - 08:14

UnULica…tu gandesti simplist !!

Operatiunea Gladio a fost operatiunea prin care au fost omorati sute sau mii de civili italieni, inclusiv prim-ministrul Aldo Moro, prin explozii si asasinate, organizate si duse la indeplinire de NATO…..Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord !

„Lumea buna” spune ca pe teritoriul Ucrainei a actionat si actioneaza o organizatie „Gladio”…numita UNA-UNSO. Din text se subintelege ca actioneaza doar pe teritoriul fostei URSS….

Sursa este atlantica, nord-americana si israeliana….asa cum iti place tie…

http://www.veteranstoday.com/2014/02/27/the-rape-of-ukraine-phase-two-begins/

Am uitat sa te intreb : stii sa gavaresti pa angliiski ?

UnUL 01-03-2014 - 08:32

Tăchiță, iar bați câmpii. De unde ai scos aberația asta cu „operațiunea Gladio”. pe Moro l-au ucis Brigăzile roșii, iar asasinii lui au fost arestați și închiși – e drept, mult mai târziu.În rest, toată povestea cu Steve Pieczenick, etc. ține de teoria conspirației

Tache 01-03-2014 - 08:44

UnULica….CHutzpah…..este ?

Crezi tu si apropiatii tai ca VETI SCAPA……. Te INSELI AMARNIC !!!

UnUL 01-03-2014 - 09:05

Să scăpăm DE CE, vițeluș?

ValVerde 28-02-2014 - 21:47

hahahahahah
Cit de tampit trebuie sa fii, mai Tache, pentru ca si Huhu sa se dezica de tine ??? hahahaha

PS: nu-mi raspunde, e retoric.

ancuta 28-02-2014 - 21:51

prostache si huhu or sa creada ca-i injuri.

Antibasistul 01-03-2014 - 06:25

Rîzi ca proasta-n pu…ă!

ValVerde 02-03-2014 - 04:44

🙂
Maidaneza aia pe care ai ademenit-o cu o felie de parizer ca sa-ti usurezi apasarile nu iti arata coltii pentru ca radea. Iti arata coltii pentru ca pina si unei catele rapciugoase ii e sila de tine.

Asa ca nu ai cum sa stii cum rade o proasta in pla, pentru ca nu ai avut niciodata una acolo….nici proasta si cu at it mai putin una normala.

Iti creezi imagini pentru partida de sex cu tine insuti, de diseara???

MI-5 28-02-2014 - 21:43

Fugind, ianukovici si-a tradat poporul si tara.

digital 28-02-2014 - 21:54

nu trebuie să fugi ca să fii trădător…vezi băsexu!

poate ianukovici ăla nici nu e chiar așa de trădător, pe cât crezi tu că e!
uită-te mai bine printre ai noștri conducători și discerne!

MI-5 28-02-2014 - 22:36

aici se discuta despre ianukovici.
nu deturna subiectul.

digital 28-02-2014 - 22:39

păi pentru cine e trădător, pentru miile din euromaidan sau pentru milioanele din teritoriul Ukrainei, hai zi-i dacă tot te dai interesant!

UnUL 28-02-2014 - 23:28

Ce replică inteligentă, și de bun simț, Degațel. Îți recunosc eleganța caracteristică și manierele aristocratice.

digital 28-02-2014 - 23:34

UnUL
28-02-2014 at 23:28

dacă simți și tu, nevoia, te servesc!

UnUL 01-03-2014 - 09:06

Ți-am spus deja, degețel, că eu nu servesc nimic de la un gunoi ca tine.

ValVerde 28-02-2014 - 22:05

Usain Bolt e cel mai mare tradator !

Antibasistul 01-03-2014 - 00:06

Tu la fel!

Tache 28-02-2014 - 23:10

Ianukovici este un super-agent rus. A fugit sa-si salveze viata si asta a reprezentat o retragere tactica. S-a retras precum sarpele cobra, ca sa atace mai puternic. Datorita faptului ca este in viata Occidentul are o MARE problema.

Tache 01-03-2014 - 09:01

VLADIMIR PUTIN CERE EVITAREA ESCALADARII CONFLICTULUI DIN UCRAINA

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a discutat la telefon situaţia din Ucraina cu premierul Marii Britanii, David Cameron, cancelarul german, Angela Merkel, şi preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, anunţă serviciul de presă al Kremlinului.

Şeful statului rus a precizat că este „extrem de important” să se evite escaladarea violenţelor şi să se ajungă la o normalizare a situaţiei din Ucraina cât mai curând posibil.

Părţile au convenit să continue contactele personale în acest sens, precum şi să intensifice cooperarea între ministerele de externe.

UnUL 01-03-2014 - 09:05

Ei și???

MI-5 01-03-2014 - 09:30

Am vazut la un post de tv un dobitoc de asa zis analist care se arata ingrijorat de instabilitatea din ucraina, ca ar avea efecte negative si pentru Romania…

Imbecilul se facea ca nu stie, ca pentru Romania este bine ca ucraina sa fie o tara slaba, instabila, dezmembrata si cu probleme interne.
O ucraina puternica inseamna ca teritoriile romanesti furate nu vor putea fi retrocedate stapanului de drept, iar romanii de acolo vor putea fi asimilati rapid.

Din pacate noi nu avem o conducere politica care sa stie sa profite de situatia actuala.
Ar putea lua exemplu de la rusi si de la polonezi.

Tache 01-03-2014 - 09:42

Individul NU era dobitoc, ci FRANCMASON ! Actiona dupa un scenariu.

Conducerea Romaniei nici nu-si pune problema sa PROFITE. In 25 de ani au fost sute de ocazii in care Romania putea sa profite, dar Romania merge pe o traiectorie si nu se abate nici macar un centimetru…….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult