Acasa InternationalExterne Ierusalimul, acoperit de zăpadă

Ierusalimul, acoperit de zăpadă

scris de C.P.
4 afisari

Ierusalimul s-a trezit joi dimineaţa acoperit cu un strat de zăpadă gros de aproximativ 15 centimetri, care a paralizat circulaţia în aproape întregul oraş, unde şcolile au rămas închise, transmit AFP şi Reuters.

foto: Reuters

Municipalitatea le-a cerut locuitorilor să evite să circule cu autoturismele proprii din cauza riscurilor de derapaj şi pentru a evita blocajele. Circulaţia pe şoseaua care leagă Ierusalimul de Tel Aviv a fost întreruptă la intrarea în Oraşul Sfânt. Alte rute din Israel, în special în nordul ţării, au rămas închise circulaţiei. Potrivit serviciilor de meteorologie, va continua să ningă până în cursul după-amiezii de joi.

Din motive de precauţie, şcolile au rămas închise la Ierusalim şi în suburbii, dar şi în coloniile israeliene din Cisiordania, Galileea şi pe Înălţimile Golan. Aproximativ 20.000 de case au rămas fără curent electric în câteva cartiere din Ierusalim şi Tel Aviv. „Furtuna deceniului”, cum au numit-o mass-media, cea mai gravă din 1992, a provocat serioase probleme economice drept urmare a diminuării activităţii restaurantelor şi centrelor comerciale.

1 comentariu

ciufulici 10-01-2013 - 13:49

@ Preaurboşarea Sa Baronul Habarnam Băgăcescu

Aceasta zapada este o substanta alba si in straturi, seamana relativ bine cu cenusa radioactiva ce o sa cada peste ayatolahi din insasi prostia lor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult