Acasa InternationalExterne Igor Dodon transmite „mulțumiri speciale” poporului român

Igor Dodon transmite „mulțumiri speciale” poporului român

scris de Misu Andrei
113 afisari

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, transmite vineri, într-un mesaj pe Facebook, mulțumiri speciale poporului român și președintelui Klaus Iohannis pentru ajutorul umanitar acordat de România. Dodon precizează că cel mai important ajutor primit de Republica Moldova în această perioadă sunt medicii trimiși de țara noastră la Chișinău. „Prietenul la nevoie se cunoaște”, scrie președintele Republicii Moldova.

„Vreau să aduc mulțumiri speciale poporului român și personal președintelui României, Klaus Iohannis, pentru suportul acordat Republicii Moldova. Suntem recunoscători pentru acest ajutor umanitar binevenit, în valoare de 3,5 milioane de euro, care presupune 500 mii de măști, 50 mii de combinezoane și un set important de medicamente. Totodată, cel mai valoros ajutor pentru noi în această perioadă sunt medicii români care au ajuns ieri la Chișinău pentru a ne oferi o mână se sprijin în lupta împotriva Covid-19”, a scris Dodon, pe Facebook.

Dodon susține în acealși mesaj că în astfel de momente România demonstreză că „sunt adevărați parteneri strategici ai Republicii Moldova”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult