Acasa InternationalExterne Imagini senzaționale: Gaddafi dezminte că ar fi fugit (Video)

Imagini senzaționale: Gaddafi dezminte că ar fi fugit (Video)

scris de A.P.
1 afisari


Iranul condamnă masacrul inocenților din LibiaImaginile sunt uimitoare: Gaddafi, cu o căciulă rusească „cu urechi”, ține în mână o umbrelă deși se află urcat într-o mașină. Totul se desfășoară în fața casei sale, la reședința-cazarmă de la Bab-al-Azizia.

„Mă duc să-i văd pe tineri în Piața Verde. Tocmai pentru a dovedi că sunt la Tripoli și să dezmint zvonurile ticăloase lansate de câinii de la televiziuni”. Traducerea aparține televiziunii Al-Arabia.În ajun, la Bruxelles, ministrul britanic de Externe afirmase că Gaddafi ar fi fugit din Libia și s-ar afla în drum spre Venezuela.

Ultima mișcare spectaculoasă pe frontul arab este reacția Iranului, care a condamnat „masacrarea nevinovaților” în Libia și, prin purtătorul de cuvânt al ministrului de Externe de la Teheran, a cerut „organizațiilor internaționale să intervină pentru a le pune capăt”.

„Republica Islamică Iran consideră că revolta poporului libian și revendicările sale drepte sunt o continuare a trezirii islamice în regiune și urmărește cu îngrijorare evoluțiile în această țară”, a arătat purtătorul de cuvânt.

Potrivit Al Jazeera, avioane și elicoptere ale armatei libiene ar fi deschis luni focul asupra grupurilor de demonstranți din diverse cartiere ala caspitalei Tripoli.

Al Jazzera a anunțat că numărul de morți ar fi ajuns la 5oo

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult