Acasa InternationalExterne Imprastierea ramasitelor Tupolev-ului, asemanare izbitoare cu cazul Balotesti

Imprastierea ramasitelor Tupolev-ului, asemanare izbitoare cu cazul Balotesti

scris de Ziua Veche
9 afisari

.Ramasitele avionului Tupolev, asa cum sunt aratate la aceasta ora de toate televiziunile dupa ce au fost prelaute de la o televiziune din Rusia, sunt impraastiate pe un areal asemanator celui de la catastrofa aviatica de la Balotesti, din 31 martie 1995. Diferenta este ca AIRBUS-ului de la Balotesti se afla in faza de decolare, iar Tupolev-ul care s-a prabusit in urma cu putin timp se afla in faza de aterizare.


Experti in aviatie afirma, pentru ziuaveche.ro, ca acest fapt demonstreaza ca a fost posibila o explozie in aer, care putea proveni de la orice. Inclusiv de la motor sau material exploziv la bord. De asemenea, imprastierea partilor din fuselaj dovedeste, la prima vedere, ca aeronava se afla la joasa altitudine si echipajul nu a mai putut sa redreseze avionul pana la impactul cu solul. Nu este exclusa la aceasta ora nici cauza unei defectiuni tehnice. Ancheta aviatica va stabili cauzele accidentului. Amintim ca, in aceasta tragedie, unde nu exista nici un supravietuitor a murit presedintele Poloniei, sotia si fratele acestuia.

 

Un avion identic, TUPOLEV 154, s-a prabusit in 2009 in Iran, numarul victimelor fiind de 168. Oficialii iranieni au concluzionat ca ceea ce a cauzat praburirea a fost o defectiune tehnica.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS