Acasa InternationalExterne Împuşcături la Copenhaga. Pe cine a omorât poliţia

Împuşcături la Copenhaga. Pe cine a omorât poliţia

scris de S. P.
14 afisari

Un bărbat care a deschis focul asupra forțelor de ordine a fost ucis, la câteva ore după două atacuri armate comise la Copenhaga ce s-au soldat cu doi morți și cinci răniți, a anunțat duminică poliția daneză, relatează AFP și Reuters.

gty_copenhagen_‘Poliția cercetează pentru a afla dacă persoana ar putea fi implicată în atacurile’ de la centrul cultural și din apropierea unei sinagogi, potrivit unui comunicat difuzat duminică dimineața.

„Poliția a deschis focul în gara Noerrebro. O persoană a fost atinsă. Starea sănătății sale este necunoscută”, a anunțat anterior poliția pe contul său de Twitter.

Victima rănită în cursul atacului armat petrecut în cursul nopții de sâmbătă spre duminică în apropierea unei sinagogi din Copenhaga a încetat din viață, a anunțat poliția într-o conferință de presă organizată duminică dimineață, potrivit AFP.

Atacul armat s-a mai soldat cu rănirea a două persoane, doi membri ai trupelor de poliție.

Poliția nu a putut stabili oficial o legătură între acest atac și cel din cursul după-amiezii, asupra unui centru cultural din capitala Danemarcei unde se desfășura o dezbatere despre islam și libertatea de exprimare, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața, iar alte trei au fost rănite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult