Acasa InternationalExterne Împuşcături la sediul NSA

Împuşcături la sediul NSA

scris de D.S.S.
14 afisari

Un incident armat s-a produs la sediul Agenţiei Naţionale de Securitate a SUA, luni, după ce un bărbat aflat într-o maşină de teren a încercat să intre forţat pe poarta principală de acces a agenţiei. Ulterior, s-a aflat că au fost doi atacatori, care se deghizaseră în femei.

Împuşcături la sediul NSA

Împuşcături la sediul NSA

În maşina agresorilor s-au descoperit droguri şi o armă, potrivit NBC. Atacatorii conduceau o maşină de teren, marca Ford Escape, pe care o furaseră. Celor doi bărbaţi deghizaţi în femei, care au comis atacul, li se refuzase accesul în baza securizată. După ce au fost refuzaţi, ei au intrat cu viteză marew în poarta principală. Atunci a izbucnit schimbul de focuri între gărzile de securitate şi agresori. Unul dintre ei a fost ucis de gloanţele poliţiştilor, iar celălat rănit. Poliţia americană a informat că doi bărbaţi deghizaţi în femei au atacat cartierul general al Agenţiei Naţionale de Securitate, potrivit businessinsider.com.

Bărbatul a fost împuşcat mortal de către agenţii de securitate care păzesc obiectivul. MyFox DC a informat că poliţia a intervenit armat după ce maşina a încercat să rupă poarta principală care duce la Fort Meade (Maryland). Postul local de ştiri, WTOP, a informat că, iniţial, două maşini de teren avariate s-au îndreptat către poarta principală a obiectivului.

La rândul său, postul de televiziune NBC a raportat că serviciile de salvare „au fost văzute acordând îngrijiri medicale unui bărbat în uniformă, care a fost urcat într-o ambulanţă”. De asemenea, Associated Press a confirmat că două persoane au fost rănite în urma incidentului şi că sunt acum sub supraveghere medicală.

Fort Meade este un obiectiv al armatei americane care găzduieşte cartierele generale ale US Cyber Command, NSA, precum şi Defense Courier Service şi Defense Information Systems Agency.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult