Acasa InternationalExterne Incendiu uriaș într-o clădire din New York (video)

Incendiu uriaș într-o clădire din New York (video)

scris de G. D.
12 afisari

Un uriaș incendiu devasta joi mai multe clădiri de locuit și comerciale în cartierul East Village din New York, au făcut cunoscut surse din rândul pompierilor, care au precizat că o persoană a fost grav rănită, potrivit AFP.

Building Explosion In Manhattan's East VillagePotrivit imaginilor difuzate la posturile americane de televiziune, flăcările s-au extins spre imobilele învecinate. O purtătoare de cuvânt a informat că 130 de pompieri luptau cu incendiul care a izbucnit după o explozie urmată de prăbușirea unei clădiri.

Acest imobil, situat la numărul 125 pe Second Avenue, a fost cuprins de flăcări și două etaje inferioare par să se fi prăbușit parțial, conform imaginilor de la televiziune.

Nori denși de fum se ridică de la locul incendiului. Până în prezent nu se cunoaște cauza incendiului și nici câte persoane se aflau în interiorul clădirii în momentul în care s-a declanșat incendiul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult