Acasa InternationalExterne Indienii protestează împotriva deschiderii McDonald’s în locurile lor sfinte

Indienii protestează împotriva deschiderii McDonald’s în locurile lor sfinte

scris de A.P.
19 afisari

Unul din cele mai mari lanţuri fast food din lume McDonald’s plănuieşte să deschidă restaurante în două dintre cele mai religioase centre din India, potrivit The Times.

Meniul va fi exclusiv vegetarian, în semn de respect faţă de religie şi preferinţele alimentare ale indienilor. Unul dintre restaurante urmează să fie deschis în oraşul Katra, unde este situat templul sacru hindus Vaishno Devi.  Al doilea restaurant vegetarian ar urma să fie plasat în oraşul sfânt sikh Amritsar, în statul indian Punjab. Deşi sikhii nu au interdicţie la consumul de carne, în templele lor se distribuie doar hrană vegetariană pentru pelerini şi vizitatori.
McDonald’s speră că fanii fast food, care după un pelerinaj în munţi nu se vor sinchisi de cartofii prăjiţi şi hamburgheri. ‘Aceasta este nu doar o tentativă de a face profit, ci şi de a-i umili deliberat pe indieni. Această companie este legată de sacrificarea vacilor.Vom lupta cu siguranţa împotriva McDonald’s’, a declarat preşedintele Comitetului Naţional al Indiei, S.Gurumurthzi, amintind că vaca este un animal sacru în India.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult