Acasa InternationalExterne Indonezia: Inundații devastatoare și mii de sinistrați

Indonezia: Inundații devastatoare și mii de sinistrați

scris de C.S.
3 afisari

Indonezia se confruntă cu inundații de amploare. Peste 18.000 oameni și-au părăsit casele, mii de locuințe și magazine din vestul țării fiind complet distruse.

18.000 de oameni, afectați de inundațiile devastatoare din Indonezia.

Peste 4.500 de case şi 500 de magazine din oraşul de coastă Tebing Tinggi, amplasat pe Insula Sumatra, au fost inundate în ultimele zile, după creşterea volumului de apă pe râurile Padang şi Bahilang ca efect al ploilor torenţiale căzute în ultimele zile în Indonezia.

„Nivelul apei în interiorul locuinţelor a atins un metru”, a declarat un oficial local. În total, 17.648 de persoane au fost nevoite să îşi părăsească locuinţele.

1 comentariu

Ad 31-12-2013 - 15:07

La 246,9 milioane de oameni e simpla stire pe plan local. Profetul Mahomed a spus sa faca cat mai multi copiii ca sa umple pamantul dar nu a spus si ce o sa faca daca vine o inundatie sau un tsunami si astia seamana cu o colonie de furnici: dispare un furnicar si dupa care apar 10 furnicare .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult