Acasa InternationalExterne UPDATE Indonezia: Alertă de tsunami după un cutremur de 8,9 grade

UPDATE Indonezia: Alertă de tsunami după un cutremur de 8,9 grade

scris de Stefan Galai
1 afisari

UPDATE: Un nou cutremur cu magnitudinea de 8,2 s-a produs miercuri, la ora 10.43 GMT (13.43 ora României) în largul insulei indoneziene Sumatra, relatează institutul american de geofizică USGS.

UPDATE: Potrivit Centrului de avertizare de tsunami din Pacific, alerta este în vigoare în Oceanul Indian după cutremurul care, potrivit U.S Geological Survey, s-a produs la 308 mile sud-vest de capitala provinciei Banda Aceh.

Cutremurul a fost resimţit în Singapore, Thailanda şi sudul Indiei. Potrivit U.S. Geological Survey, cutremurul a avut magnitudinea de 8,7 pe scara Richter, menţionează Xinhua. Epicentrul a fost localizat la o adâncime de 33 km şi la 2.3484 grade latitudine nordică şi 93.0725 grade longitudine estică.

În largul coastelor provinciei indoneziene Aceh, din nordul insulei Sumatra, s-a produs miercuri un cutremur de 8,9 grade pe scara Richter, potrivit Agenţiei de Geofizică a Indoneziei.

A fost emisă o alertă de tsunami, informează Agerpres, care citează Reuters.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult