Inocenţa musulmanilor: Cinematografe incendiate în Pakistan | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne Inocenţa musulmanilor: Cinematografe incendiate în Pakistan

Inocenţa musulmanilor: Cinematografe incendiate în Pakistan

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

În manifestaţiile de vineri împotriva filmului antiislam “Inocenţa musulmanilor” au fost rănite 15 persoane şi două cinematografe au fost incendiate.

Inocenta Musulmanilor face victime in Pakistan (toxicominid.com)

Cele două cinematografe incendiate se află în nord-vestul Pakistanului, în oraşul Peshawar, cel puţin 15 persoane fiind rănite în manifestaţii. Dintre acestea o persoană a fost rănită grav de de focurile de armă trase de un agent de securitate de la unul dintre cinematografe.

Potrivit mediafax, după incendierea celor două cinematografe, aproximativ 250 de manifestanţi s-au îndreptat ulterior spre un al doilea cinematograf, Shama, care difuzează filme considerate indecente de către unii radicali, pe care, de asemenea, l-au devastat şi incendiat. Măsurile de securitate au fost întărite în principalele oraşe din Pakistan vineri, decretată zi de sărbătoare naţională în onoarea Profetului Mahomed, ca reacţie la polemica declanşată de difuzarea filmului antiislam „Inocenţa musulmanilor”. În capitala Islamabad, magazinele erau închise, iar poliţia şi armata patrulau în apropiere de palatul prezidenţial şi de zona în care se află numeroase ambasade, între care cea a Statelor Unite şi cea a Franţei.

Autoritatea de telecomunicaţii a blocat liniile telefonice mobile în principalele oraşe ale ţării. Întreruperea liniilor telefonice mobile complică teoretic organizarea manifestaţiilor paralele şi împiedică în special detonarea de la distanţă a bombelor plasate, de exemplu, într-o mulţime sau într-un vehicul.

Statele Unite au difuzat vineri, 21 septembrie, spoturi publicitare în urdu, limba naţională a Pakistanului, pe diferite posturi de televiziune din ţară, în scopul de a calma furia manifestanţilor. Washingtonul a cheltuit 70.000 de dolari pentru a difuza aceste spoturi publicitare în care administraţia americană se distanţează de filmul realizat în Statele Unite în urmă cu peste un an.

47 comentarii

vintila razvan 21-09-2012 - 14:56

Ei sunt vinovati pt violenta dar cine ii instiga o face cu intentie pt a avea motive de conflict.e un cerc vicios si periculos nu e atit de simplu cum pare, adica noi suntem ingeri iar ei demoni.nici noua nu ne convine cand e hulit Isus.parerea mea ps*atat timp cit nu ne abtinem de a demoniza islamul va fi foc.

ValVerde 21-09-2012 - 15:26

Cine crezi tu ca ii instiga?

Daca eu, cetatean privat, ma decid sa exercit dreptul meu la libera opinie si fac un film in care imi bat joc de Mohammed, Iisus, toti sfintii, Moise cu ale lui tablite, Buddha si mai arunc si pe Zeus Ra si Zamolxes, sa nu uit vreunul, unde e vina guvernului tarii in care se intimpla sa traiesc???

Ca nu m-a arestat? Ca nu mi-a inchis gura ?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-09-2012 - 15:34

@ Ma-mi FERRO, wakka grenna , explica tu democrazya la astia cat doresti de mult si eficient ! Rezultatul identic cu cel la sandudobre din Pogoanele Bz. Ai o FIXATIE cu DEMOCRAZYA ! Astia in schimb traiesc si se simt SUPER ca homunculi din neanderthal ! Capisci Herby-voaroo !

ValVerde 21-09-2012 - 15:49

@Papanghel

Sint obisnuit cu animalele si nu ma deranjeaza.
Daca mai vrei o dovada, acum ma adresez unei nevertebrate.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-09-2012 - 16:36

Esti ceea mai rasata mami-ferra de pe bloguletz ! Mai ai niscaiva fineturi ,s-au inainte trebuie musai sa le rumegi ! Ai avea o valoare comerciala mai ridicata daca ai trece in tabulatia Japanese si cu masajele aferente plus 6 berule ai adapta metoda KOBE ! Prima wakka grenna din Amhrelocia !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-09-2012 - 18:33

@ ETALONul DECLASARII : us! Din cocina ta lipita cu balegarul ramas dupa saturatia zilnica, este evident ma’h vierme ca esti un animal turbat si primitiv care inafara de ura nu are altceva !ISRAELUL dupa o suprafata teritoriala cat 2,5 judete din ROMANIA este cel mai mare producator de citrice si fructe meridionale din LUME ! Cel mai mare producator de arme high-tech,printre clientii fiind ,USA, GERMANIA, RUSIA. ISRAELUL este unic producator in INDUSTRIA FARMACEUTICA in boli considerate incurabile! In ramuri de chimie si protectie este cel mai mare producator !… vierme amphutzit de balega , sandu dobre !

Huhu Ciu 21-09-2012 - 15:38

Uiti sa precizezi ca filmu-i facut pe banii unui evreu, facut de evrei din SUA!
Asta-i inca o dovada in plus ca evreii-s cei mai mari provocatori, instigatori la violente, pe linga-s si cei mai mari hoti din Univers, faptele lor vorbesc!

ValVerde 21-09-2012 - 15:48

Esti in urma Huhule.
Producatorul e egiptean crestin.
Nu ca ar face vreo diferenta decit in mintea ta subdezvoltata.

Huhu Ciu 21-09-2012 - 16:38

MINTI, io pe Net am citit ca finantatorul e evreu 100%, nicidecum egiptean!

Huhu Ciu 21-09-2012 - 16:40

PS. Faptele evreilor din trecut si pina acum spun ca evreii-s cei mai mari hoti din Infinit!!!

BULA 21-09-2012 - 17:03

Mai Huhule, daca aia pe care ii bisnitaresc evreii ar fi putin mai destepti, atunci nici evreii nu ar mai fi cei mai mari hoti. Unde sunt erbivore multe, e musai sa existe si carnivore (mentin echilibrul biosferei). Sa tii seama de acest aspect.

Huhu Ciu 21-09-2012 - 17:17

Da Bula, in Natura asa e cu ierbivorele si carnivorele, DAR OAMENII-S SUPERIORI ANIMALELOR, AR TREBUI CA SOCIETATEA UMANA SA FIE SUPERIOARA, CU JUSTITIE, moralitate…, REGNULUI ANIMAL!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-09-2012 - 17:22

…alamicuare dreptate in parte, majoritatea producatorilor pe Terra sant EVREI ! Dar nu dispera huhulete,aici pe terra si noi romanasii santem recunoscuti, carevasazica sintem chiar number one la HOTZIT si la Kurwit !Asa ca poti fi si tu mandru,dealtminteri !

US 21-09-2012 - 17:53

Ji danii nu produc un capat de ata ma boratule. Paraziteaza, fura, se ocupa cu camataria.

BULA 21-09-2012 - 16:56

Trebuie sa intelegi ca exista miliarde de redusi mintal care sunt manip.ulati prin intermediul religiei, pe care nu e bine sa nu-i iei in considerare.
De ce sa-ti bati joc de ei, insultandu-le idolul la care se inchina ? Ca sa-ti faci dusmani milioane de fanatici ?
Asa ca nu te mai da desteapta Pamantului, ca nu esti su sotul acasa, sa-ti tolereze toate mofturile.

ValVerde 21-09-2012 - 17:11

Bula, ca de obicei, esti pe linga subiect.

Aici nu punem in balanta daca e bine sau nu e bine sa superi milioane de cretini infectati de imbecilitatea religiei.

Aici vorbim de dreptul de a vorbi liber (inclusiv cind superi fauna religioasa) si de responsabilitatea statului democratic si de drept de a-ti apara dreptul la opinie, (oricit de controversata ar fi opinia respectiva).

De asemenea vorbim de stupiditatea celor care nu inteleg separatia dintre guvern si individ intr-o societate libera.

PS. Fugi si curata mesele ca vine grupa urmatoare….

BULA 21-09-2012 - 17:21

Schimba poanta cu „tehnicianul”, ca e rasuflata.
Si recunoaste ca esti proasta si increzuta. N-ar fi exclus sa fi ramas fata batrana, la cat de dusa esti.
Ca.cati-va voi pe credinta musulmanilor, ca tot voi sa sariti in aer prin statiile de metrou, prin scoli si cinematografe. Ca de fapt musulmanii nici nu vor sa va faca rau, atunci cand va iau cu ei la Allah.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-09-2012 - 17:42

Dreptul la OPINIE in conditiile de minima decenta , sa nu afirm bun simt !Dar cand niste scelerati de ceea mai joasa conditie ,recte sandu dobre nickname nou us , care incita la ura, RASISM XENOFOBIE si ANTISEMITISM, atunci PRIMEAZA PRINCIPIILE SANATOASE in orice societate …capisci wakka-grenna !

ValVerde 21-09-2012 - 18:05

Te joci cu concepte care nu pot fi definite si legiferate.

Ce inseamna „bun-simt”?
Cum definesti „decenta”?
Dar „bun-gust”?

Ceea ce mie mi se pare decent, (ex: o fata tinara, necasatorita, se plimba in parc cu un baiat, tinindu-se de mina), unui musulman i se pare destrabalare.

Tocmai pentru ca nu exista criterii si intelegeri clare, absolut toate barierele libertatii de opinie trebuiesc ridicate.

Asa cum nu armele omara oameni, ci oamenii omoara oameni, tot asa ideile si parerile in sine nu sint periculoase. Oamenii care actioneaza destructiv conform cu o idee sau alta sint nocivi.

Confunzi libertatea de a exprima o parere cu prejudiciul adus de aducerea in viata a acelei pareri.

Stalin ar fi mindru de o asemenea abordare.
Cind incerci sa controlezi gindirea si exprimarea libera, incepi sa omori democratia.

US 21-09-2012 - 18:41

Nu pricep de ce cand vine vorba de libertate de exprimare mi se taie mesajul despre ji danii care ataca democrati si libertatea pana acolo incat scrbele sa impuna legi. Aceste animale guita ca apucatii cand vine vorba de pareri contrare a cee ace vor ei sa impuna, despre Ji dania lor imputita, despre „holocaustul” lor, despre ce crime si mizerii fac etc.
Si unde aminteam si de ipocriti infecti care se dau democrati dar se pozitioneaza impotriva libertatii de exprimare, evident numai cand vine vorba de ji dani, precum mancatorul de fecale „europeanuul”.
Chiar nu pricep. Oare de ce? Caca-m-as pe cocinagogi sa ma cac.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-09-2012 - 18:49

Hais wakka grenna si proasta,ce balmajesti tu aici ! Ce nu poate fi definit copitat-o ?si ce nu este legiferat ,herby-vorro ! Toate Codurile civile si cele penale pornesc din TABLELE lui DUMNEZEU cELE ORIGINALE care sant in numar de 622 ( nu zece) si care reglementeaza toate aspectele vietii privind relatiile intraumane, dar si relatia intre DIVINITATE si omenire !homunculule este un domeniu in care tu nu ai notiuni elementare !Hais, hais si cea wakko !

ValVerde 21-09-2012 - 19:46

@parpanghel

Cea mai buna exemplificare:

Aia cu cele 622 de tablite e OPINIA ta.
La fel aberatia cu doamne-doamne si celelalte traznai.

Eu, de exemplu, sint de parere ca tablitele tale ti le poti baga in terminatia inferioara a tubului tau digestiv, si discomfortul pe care il vei experimenta e motiv de divertisment pentru mine.

Din cauza ca avem viziuni divergente, nici tu si nici eu nu ar trebui sa fim impiedicati, de niste birocrati a caror menire nu e sa fie arbitrii, sa ni le exprimam.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-09-2012 - 20:06

Diferenta intre tine homuncule grenna si homunculul din pogoanele, este nesemnificativa !Tu esti peste balta, iara asta este aici ca ETALON al decaderii! Ia o ISTORIE a RELIGIILOR in mana si invata ! Cultura ta este dependenta de Wikipedia , care este deocamdata extrem de subtire (in editie Romaneasca)…Sa te prezinti dupa documentare, in rest ramane cum am stabilit ! extrem de subtire: boulene cum mi-as permite eu sa iau in deradere o tema ca TABLELE , RUSINE !

US 22-09-2012 - 00:31

Acuma, ca sa aduci ca argument niste table, trebuie sa fii si cretin.

briel 21-09-2012 - 17:11

Filmul este deplorabil, imposibil de urmarit. Dar i-a enervat pe boi? Da, i-a deranjat la cutiuta. In schimb ceea ce ei numesc onoare pe noi ne ingrozeste.

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2009/03/honor-killing-islams-gruesome-gallery.html

Lupu Ardelean 21-09-2012 - 19:52

Musulmanii au un complex de inferioritate , la fel ca animalul asta numit Sobru, le crapa ficatul cand realizeaza ce succes au evreii…

1. The cell phone was developed in Israel by Israelis working in the Israeli branch of Motorola, which has its largest development center in Israel.
2. Most of the Windows NT and XP operating systems were developed by Microsoft-Israel.
3. The Pentium MMX Chip technology was designed in Israel at Intel. Both the Pentium-4 microprocessor and the Centrino processor were entirely designed, developed, and produced in Israel.
4. The Pentium microprocessor in your computer was most likely made in Israel.
5. Voice mail technology was developed in Israel.
6. Both Microsoft and Cisco built their only R&D facilities outside the US in Israel.
7. The technology for the AOL Instant Messenger ICQ was developed in 1996 by four young Israelis.
8. According to industry officials, Israel designed the airline industry’s most impenetrable flight security. US officials now look to Israel for advice on how to handle airborne security threats.
9. Israel’s $100 billion economy is larger than all of its immediate neighbors combined.
10. Israel has the highest percentage in the world of home computers per capita.
11. Israel has the highest ratio of university degrees to the population in the world.
12. Israel produces more scientific papers per capita than any other nation by a large margin — 109 per 10,000 people — as well as one of the highest per capita rates of patents filed.
13. In proportion to its population, Israel has the largest number of startup companies in the world. In absolute terms, Israel has the second largest number of startup companies after the US (3,500 companies mostly in hi-tech).
14. With more than 3,000 high-tech companies and startups, Israel has the highest concentration hi-tech companies in the world — apart from the Silicon Valley, US.
15. Israel is ranked #2 in the world for venture capital funds right behind the US.
16. After the United States and Canada, Israel has the largest number of NASDAQ listed companies.
17. Israel has the highest average living standards in the Middle East. The per capita income in 2000 was over $17,500, exceeding that of the UK.
18. On a per capita basis, Israel has the largest number of biotech startups.
19.
Twenty-four percent of Israel’s workforce hold university degrees — ranking it third in the industrialized world, after the United States and Holland — and 12% hold advanced degrees.

20. Israel is the only liberal democracy in the Middle East.
21.
In 1984 and 1991, Israel airlifted a total of 22,000 Ethiopian Jews at risk in Ethiopia to safety in Israel.

22.
When Golda Meir was elected Prime Minister of Israel in 1969, she became the world’s second elected female leader in modern times.

23.
When the US Embassy in Nairobi, Kenya, was bombed in 1998, Israeli rescue teams were on the scene within a day — and saved three victims from the rubble.

24. Israel has the third highest rate of entrepreneurship — and the highest rate among women and among people over 55 — in the world.
25. Relative to its population, Israel is the largest immigrant-absorbing nation on earth. Immigrants come in search of democracy, religious freedom, and economic opportunity.
26. Israel was the first nation in the world to adopt the Kimberly process, an international standard that certifies diamonds as „conflict free.”
27. Israel has the world’s second highest per capita rate of publishing new books.
28. Israel is the only country in the world that entered the 21st century with a net gain in its number of trees, made more remarkable because this was achieved in an area considered mainly desert.
29. Israel has more museums per capita than any other country.
30. In the field of medicine, Israeli scientists developed the first fully computerized, no-radiation diagnostic instrumentation for breast cancer.
31. An Israeli company developed a computerized system for ensuring proper administration of medications, thus removing human error from medical treatment. Every year in US hospitals 7,000 patients die from treatment
mistakes.
32. Israel’s Givun Imaging developed the first ingestible video camera, so small it fits inside a pill. Used to view the small intestine from the inside, the camera helps doctors diagnose cancer and digestive disorders.
33. Researchers in Israel developed a new device that directly helps the heart pump blood, an innovation with the potential to save lives among those with heart failure. The new device is synchronized with the heart’s mechanical operations through a sophisticated system of sensors.
34. Israel leads the world in the number of scientists and technicians in the workforce, with 145 per 10,000, as opposed to 85 in the US, over 70 in Japan, and fewer than 60 in Germany. With over 25% of its work force employed in technical professions, Israel places first in this category as well.
35. A new acne treatment developed in Israel, the ClearLight device, produces a high-intensity, ultraviolet-light-free, narrow-band blue light that causes acne bacteria to self-destruct — all without damaging surroundings skin or tissue.
36. An Israeli company was the first to develop and install a large-scale solar-powered and fully functional electricity generating plant (in southern California’s Mojave desert).

US 22-09-2012 - 00:16

Ji danii nu au nici un succes si nu ma intereseaza asa ceva. Mie mi-e scarba de taraturi, hoti, criminali, bestii, sarlatani, talhari, mincinosi etc. Asta sinteti voi ji danii, nu e vina mea. Oricine se comporta ca voi are din partea mea acelasi tratament. Tiganii sint la randul lor un exemplu. Dar p-aici nu umbla decat un singur tigan care si ala e ji danit, deci n-am cu cine sa ma cert.
Lucrurile sint clare, cine se comporta asa, merita tratat asa. Unui roman care scuipa seminte, e nespalat si fura, i se spune ca e tiganizat. Tot asa, orice scursura, indiferent de natie care se comporta ca ji danul, i se spune ji dan.

Huhu Ciu 22-09-2012 - 05:48

Ji dane Timotei ti-am interzis sa-mi folosesti nickul!

Huhu Ciu 22-09-2012 - 05:51

CALUGARE ”Camelia”, te-a trimis seful tau Basescu in misiune pe Net, iarasi?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-09-2012 - 21:07

—,,Dar p-aici nu umbla decat un singur tigan care si ala e ji danit, deci n-am cu cine sa ma cert.”—-Si ca sa creppe fierea in tine si in alte gonoaie legionare depeacilea si de preturindeni , te anunt ca daca pina atunci nu o sa-ti gasesti obstescul sfarsit, caci este doar o chestie de timp , TZaganul nu se cearta cu cel care i-a batjocorit MEMORIA PARINTILOR si a NEAMULUI ! TZaganul stie ce are de FACUT !intelegi pe deplin asta sandu dobre din Pogoanele Buzau str. Unirii nr. 793 !

digital 22-09-2012 - 21:16

ce mă,borâtule,te simțiși?!

Lupu Ardelean 24-09-2012 - 09:47

Animal ratat , frustrat , cu complex de inferioritate, da-mi lista ta , sa vad realizarile tale…

jan dinu 22-09-2012 - 05:20

E, Da ,mai are shi lumea dreptate cind spune ca atzi – ocupat lumea –
cu d-alde astea pe un teritoriu cit 2 judete shi jumatate din Romania .
dar de ce nu pomeniti de aur shi diamnante ?Dar de atomicile alea
puse pe cap de locuitor in Iran …nu scoateti nicio vorba ori
vreti doar venite ca surrrrpriza !…?
JD-USA- originalu

jan dinu 22-09-2012 - 05:22

A fost replica la lista Lupului Ardelean …
JD-USA

jan dinu 22-09-2012 - 14:08

Poate sa va fie rusine, eu nu port astfel de teorii si conceptii in cap, intotdeauna am apreciat si am cinstit poporul evreu, cineva, ma gindesc la clica lui urbos si digital, cu conceptiile lor extremiste ca au scris in locul meu. Va rog sa anulati textul aparut pe forum ce nu-mi apartine de la ora 22-09-2012 at 05:20
JD-USA- originalu

Huhu Ciu 22-09-2012 - 05:47

Astea-s minciuni grosolane ji danesti!

jan dinu 23-09-2012 - 03:20

Cind ve-ti face shi voi automobile „ISRAEL ” cum este „DACIA „romanilor
atunci puteti sa va laudati ! Despre – LASERUL – de la Magurele care
ocheste orice pubct din univers incluzind shi US ….e greu de ajuns …!
JD -USA- originalul

Pribeagul 21-09-2012 - 20:11

Buna seara ValVerde,

Nu-i prima data cind sustii ceva de genul:

„Confunzi libertatea de a exprima o parere cu prejudiciul adus de aducerea in viata a acelei pareri.”

Care-i semnificatia acestei afirmatii?

ValVerde 21-09-2012 - 21:09

Buna seara Pribege.

Credeam ca e evident.

A fi rasist, xenofob, fascist, comunist, rpost-crescut, manelist, iubitor de pornografie, extremist religios etc, etc.. nu constituie un pericol si nu trebuie sa fie interzis de nimeni.
Sint multe lucruri cu care marea majoritate a populatiei nu e de acord.
Dar exprimarea ideilor sau valorilor idividuale este protejata de dreptul la opinie si de dreptul libertatii cuvintului.

Ceea ce trebuie scos in afara legii si pedepsit, este ACTIUNEA.
Trebuie sa fie interzis ca in numele convingerilor tale sa iei masuri concrete din care cel putin o parte rezulta vatamata.

De exemplu, urbos poate fi antisemit 25 de ore pe zi. Dar daca urbos il bate pe un evreu doar pentru ca e evreu, se considera crima cu motivatie etnica si trebuie pedepsita in consecinta (cu pedepse mai mari decit pentru o bataie similara intr-o circiuma din cartier)

Tu nu ai decit sa fii cel mai convins dintre comunisti si sa propavaduiesti dreptul la proprietatea comuna, dar in momentul in care sistezi proprietatea privata in numele crezului tau, te duci la bulau.

Eu, as putea fi rasist, dar daca refuz sa angajez un negru doar pentru ca e negru, ar trebui sa fiu tras la raspundere.

Mai pe scurt, e diferenta dintre A VORBI si A FACE.

Primul concept (a vorbi) trebuie sa fie neingradit si numai al doilea concept (a face) trebuie sa fie clar legiferat.
Nu-l poti limita pe primul in speranta ca ai sa reduci consecintele celui de-al doilea.

Ai inteles ?

US 22-09-2012 - 00:05

Nu tataie, daca io bat un ji dan, motivatia nu conteaza. caci nici ji danul n-are vreun drept in plus, chiar daca motivatia mea a fost ca-i jji dan. Am batut pe cineva, oricum ar fi el, oricie ar fi el, si asta se ia in considerare(nu intru in teoria pedepsei, care e aberanta, caci e alta discutie).

Huhu Ciu 22-09-2012 - 05:55

Ji dane Timotei vad ca postezi cu toate nickurile forumistilor, ticalosule!

jan dinu 22-09-2012 - 14:12

Lupule, urbos nu are nevoie de paza, cit mai are de trait tot nu mai conteaza, cu citi dusmani si-a facut ciinele asta turbat este sigur ca nu va muri de moarte buna, la noi in state demult iar fi taiat gitul cineva, sau poate chiar mai rau…
JD-USA- originalu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-09-2012 - 21:18

Am inteles ca a-ti facut un periplu prin capitala luminii ! Dupa PARIS, sa va fie dor de intuneric, ar fi o motivatie la un dialog cu semidoctul de peste balta, care si titulatura de cel viteaz si-a incubat-o la un moment dat ! Tinere ,PRIBEAG dupa un dialog cu asta , va trebui sa va expuneti unui …vant cosmic !

digital 22-09-2012 - 21:28

Am inteles ca a-ti facut un periplu prin capitala luminii !
hahaha!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-09-2012 - 22:09

…de la o tenie ,s-au un oxiur nu se emite pretentia sa stie nici macar capitalele Europei darmite sensul metaforic atribuit ! E suficient sa mesteci cafeniul cu tiriplicul si esti gata RENASCENTIST in koprocultura neaosa !—i-TI menn!

digital 22-09-2012 - 22:19

țighanu nesimțit!
ce să-i ceri,omu te invită la gramatică de bun simț,și el ….haț la înjurături!
de aia ajungi mă în ghetto-uri!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-09-2012 - 22:27

…de cand ai ajuns tu om , ma’h vierme ! Esti un simplu vierme de kkt ! Asa va stie toata lumea de pe blog!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult