Acasa InternationalExterne Însărcinatul cu afaceri al Siriei la Bucureşti, convocat la MAE

Însărcinatul cu afaceri al Siriei la Bucureşti, convocat la MAE

scris de A.B.
11 afisari

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Externe (MAE) Dan Petre l-a convocat la sediul MAE pe însărcinatul cu afaceri al Republicii Arabe Siriene la Bucureşti pentru a discuta pe marginea violenţelor produse în localitatea Houla.

Houla-vioelnte soldate cu 100 de morti

Secretarul de stat a condamnat ferm violenţele incalificabile comise, recent, în localitatea Houla, în apropierea oraşului Homs, soldate cu moartea a peste 100 de persoane, dintre care aproape jumătate copii. Secretarul de stat Dan Petre a exprimat profunda indignare faţă de astfel de acte, care sunt de natură să ameninţe inclusiv stabilitatea şi securitatea regională‘, arată MAE.

Ministerul precizează că a făcut apel la regimul sirian să înceteze de urgenţă orice formă de violenţă şi a solicitat punerea în aplicare cu rigurozitate şi în întregime a planului emisarului comun al ONU şi Ligii Statelor Arabe, Kofi Annan, în conformitate cu rezoluţia Consiliului de Securitate al ONU numărul 2043, şi susţinerea în totalitate a misiunii de observare a ONU în Siria (UNSMIS).

1 comentariu

briel 01-06-2012 - 16:02

?
SUA zice, SUA face, SUA drege. Da’ ce zice China, de exemplu?

China has been committed to safeguarding the purpose and principles of the UN Charter and the basic norms governing international relations, as well as maintaining peace and stability in the Middle East and standing up for the fundamental interests of the Syrian people, he added.
http://news.xinhuanet.com/english/china/2012-06/01/c_131625865.htm

Asta inseamna ca va da cu veto-ul in continuare. China sta alaturi de Rusia.

Cum vede China “intamplarea” cu masacrul din Houla ? Ei crediteaza explicatiile guvernului sirian.
Syria accuses 800 heavily armed men of bloody carnage in Syria’s Houla
http://news.xinhuanet.com/english/world/2012-06/01/c_131623986.htm

Din tribuna de la mine se vede ca macelurile din Siria nu-l avantajeaza deloc pe presedinte. De ce sa-si faca singur imagine proasta ? De ce sa omoare armata lui copiii sirieni, cand nu castiga absolut nimic, dimpotriva are numai de pierdut …
Din pacate USA today este o coada de topor. Repet: America a ajuns sa fie o coada de topor. Rusine.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult