Acasa InternationalExterne Institutul de medicina legala din Bagdad, demolat de explozia unei masini capcana

Institutul de medicina legala din Bagdad, demolat de explozia unei masini capcana

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Cladirea institutului de medicina legala din Bagdad s-a prabusit si 17 persoane si-au pierdut viata, in urma exploziei unei masini capcana, transmite BBC.

 

De asemenea, potrivit autoritatilor, alte 80 de persoane au fost ranite. “Cladirea s-a prabusit la scurt timp dupa explozie. Zeci de persoane se aflau, in acel moment, in cladire”, a declarat un oficial din cadrul ministerului de Interne. Explozia s-a produs dupa ce atacatorul a fortat un filtru al politiei. Un atac produs luni, tot la Bagdad, a dus la moartea a 36 de persoane.

0 comentariu

Pribeagul 22-03-2010 - 19:26

se pare ca are o mare problema, adica nu va reusi sa reduca cheltuielile cu sporurile, salariile si pensiile nesimtite, si ca urmare suntem pe drumul Greciei.

Cu orice risc, daca vrea sa cistige, trebuie sa fie ferm. Daca avem grile de salarizare unice, sa fie aplicate de la 1.01.2010, fara exceptie. Daca se cistiga drepturi salariale in instanta, sa fie acordate cind conditiile economice vor permite. Mai precis cind organele statului isi vor face datoria.

La fel cu pensiile, incepind cu 1.01.2011.

Sa se respecte principiul si promisiunea facuta. Salariile si pensiile mici si medii nu vor fi micsorate. In acest fe si actiunile in instanta vor fi suportabile, sa zicem, adica cca 20% din numarul de salariati.

Cheia succesului: respectarea grilelor si promisiunilor facute, fara exceptie.

Pozitia ostila a partidelor si mass-mediei poate fi luata in considerare cit latratul javrelor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult