Acasa InternationalExterne Intalnire Barack Obama – Traian Basescu la Praga

Intalnire Barack Obama – Traian Basescu la Praga

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Presedintele american Barack Obama s-a intalnit joi seara, la Praga, cu liderii celor 11 state ale fostului bloc comunist care au aderat la Alianta Nord-Atlantica, informeaza Agerpres.

 

 

Obama si-a primit oaspetii la un dineu informal desfasurat in resedinta ambasadorului american, situat intr-unul din cartierele luxoase ale capitalei cehe. La reuniune au fost prezenti presedintii sau sefii guvernelor din Romania, Bulgaria, Croatia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Cehia, Slovacia si Slovenia. Cu acest prilej, Barack Obama a dorit sa asigure statele din regiune de sustinerea Washingtonului, dupa ce a abandonat in septembrie anul trecut un proiect al administratiei precedente a lui George W. Bush care viza instalarea unor elemente ale scutului antiracheta in Europa Centrala. Potrivit AP, in cadrul intalnirii, presedintele Romaniei urmeaza sa-l informeze pe liderul de la Casa Alba in legatura cu decizia tarii noastre de a suplimenta numarul trupelor romanesti din Afganistan cu aproximativ 800 de soldati.

Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Presedintele american Barack Obama s-a intalnit joi seara, la Praga, cu liderii celor 11 state ale fostului bloc comunist care au aderat la Alianta Nord-Atlantica, informeaza Agerpres. Obama si-a primit oaspetii la un dineu informal desfasurat in resedinta ambasadorului american, situat intr-unul din cartierele luxoase ale capitalei cehe. La reuniune au fost prezenti presedintii sau sefii guvernelor din Romania, Bulgaria, Croatia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Cehia, Slovacia si Slovenia. Cu acest prilej, Barack Obama a dorit sa asigure statele din regiune de sustinerea Washingtonului, dupa ce a abandonat in septembrie anul trecut un proiect al administratiei precedente a lui George W. Bush care viza instalarea unor elemente ale scutului antiracheta in Europa Centrala. Potrivit AP, in cadrul intalnirii, presedintele Romaniei urmeaza sa-l informeze pe liderul de la Casa Alba in legatura cu decizia tarii noastre de a suplimenta numarul trupelor romanesti din Afgansitan cu aproximativ 800 de soldati.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult