Acasa InternationalExterne Iordania semneaza cu Romania un acord in domeniul nuclear

Iordania semneaza cu Romania un acord in domeniul nuclear

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Iordania va semna in 2010 acorduri de cooperare in domeniul nuclear cu inca trei state, printre care si Romania, si se afla in negocieri cu Statele Unite ale Americii, a anuntat presedintele Comisiei pentru energie atomica al Regatului hasemit, citat de Agerpres.


„Iordania va semna trei acorduri de cooperare nucleara cu Japonia, Romania si Republica Ceha pina la sfarsitul lui 2010”, a declarat Khalid Touqan, intr-un interviu acordat Bloomberg. In 2008, Iordania a initiat un memorandum cu SUA si negociaza in prezent un acord de cooperare, pe care spera sa-l semneze in viitorul apropiat, a indicat Touqan. Regatul hasemit, care este acoperit in mare parte de desert si se bazeaza aproape in totalitate pe importuri energetice, isi propune sa se indrepte spre energia nucleara pentru a-si satisface necesitatile in crestere. Ammanul are in plan construirea de reactoare pana in 2019 si a semnat pina acum acorduri cu opt state, printre care Rusia, China, Franta si Marea Britanie.

0 comentariu

Demistificator 14-04-2010 - 18:31

Este timpul sa iasa la iveala adevarul istoric si in privinta altor fapte din WW2, nu numai asupra Katynului. La Nurnberg au fost condamnati germani pentru Katyn si nimeni n-a reparat aceasta inscenare juridica. Procesul acela trebuie rejudecat pentru ca e clar, acolo s-au spus doar minciuni, pe principiul ca invinsul este baiatul rau iar invingatorul are intotdeauna dreptate. Zeci de ani ni s-au bagat pe gat povesti cu sapun facut din evrei, si acum mai gasim asa-zisul sapun din evrei prin muzee, desi Yad Vashemul si Procuratura germana au recunoscut oficial dupa 50 de ani ca asta n-a fost decat un mit. Este timpul sa nu mai inghitim minciuna despre Holohoax, sa nu mai inghitim umilinte pentru ceva ce n-am facut, noi cei invinsi in razboi, si sa spunem sus si tare adevarul: a fost si este inca o campanie bine orchestrata de victimizare cu scopul de a stoarce de peste tot miliardele care au sustinut Eretz Israel si costurile armelor terorii pe care acest stat a dezlantuit-o in zona. Este o campanie care urmareste timorarea criticilor fata de politica de exterminare pe care o duce acest stat infiintat de teroristi, pe principiul: taci din gura ca bunicul tau l-a gazat pe al meu! Sunt mii de dovezi ca n-a existat asa ceva!

Victor Radulescu 14-04-2010 - 21:36

Subscriu 100% la comentariul dvs.

ardelean 15-04-2010 - 03:58

mereti unde si-o dus mutu iapa.
Iar tu dmistificator pune acele mii de dovezi pe masa s-avem o baza.

Viorica Ianc 15-04-2010 - 03:59

ca un bun profesor de istorie din Sibiu,
Domnul Turcu a avut marele curaj, prin
anii `80 sa ne spuna in clasa ca Romania
a platit despagubire de razboi urss-lui
echivalentul a 30 000 tone aur !!!Si pana
prin `65 trenuri incarcate cu grane se
indreptau spre urss, acelasi produs se
intorcea in portul Constanta – ca ajutor
sovietic !
Io nu-mi doresc ca baietii mei pe care
i-am crescut frumos sa fie ucisi in vreun
razboi.
Cred ca teatru razboiului lui hitler a
fost de altii, al numai a jucat.

C.V. 15-04-2010 - 06:14

Cred ca Romania ar trebui sa incerce sa redobandeasca teritoriile pierdute in cel de al doilea razboi mondial . Nu am auzit ca un presedinte Roman de dupa revolutie sa spuna adevarul despre teritoriile ocupate de fosta urss si ca mai devreme sau mai tarziu aceste teritorii trebuie sa revina la patria mama.Ar fi timpul sa avem mai mult curaj in a revendica ce ni sa luat . De asemenea Tezaurul Romaniei trebuie readus inapoi in tara dar pentru toate astea trebuie multa diplomatie si implicit curaj .

Gormogon 15-04-2010 - 14:47

… zicea unul dus si el asa, de forma, pe la biserica.

Vine Demistificatorul si zice cu o candida naivitate ca… sa se spuna adevarul depre HoloCASHul ala pe care-l denunta pana si FIUL UNOR SUPRAVIETZUITORI ai Auschwitzului = Noroman Finkelstein -USA…

Si aici vine BACONSCHI „pi sens-invers” si i se baga-n kur lui Nethanyahu cu BRILIANTUL TIMING CU CARE NE-A OBISNUIT diplomatia romana:

A) cand Obama-i suparat pe jydow iî linge Baconschi obielelele owreyului… SI ENERVEAZA USA care l-a pus pe teroristul fascist dydow in coltz, pe coji de nuci acum.

B) cand Obama-i iarasi amicul Israelului, Baconschi precis ca se duce de se pupeaza cu vreun arabush… si iarasi enerveaza USA 🙂 Pan’la vara o face si pe asta, nicio grija ceva face el ca n-are stare!

Daca n-am avea un Baconschi, s-ar oferi de ne-ar plati achizitia Iranul:
ar fi cea mai buna investitie in torpilarea NATO ce ar face-o Ayatollachii :-))

Gormogon 15-04-2010 - 14:55

# amandoi — ardelean 15-04-2010 06:58
mereti unde si-o dus mutu iapa.
Iar tu dmistificator pune acele mii de dovezi pe masa s-avem o baza.

Vrei DOVADA? Uite aici DOVADA, la cererea Ovreimii Internationale, Crucea Rosie iInternationala a numarat victimele din KZ-urile germane si le-au iesit vreo 280 de mii:

http://www.nsm88.org/images/holocaustredcross.jpg

În comparatie cu 1,3 milioane ale americanilor in Irak si Afganistan si fatza de milionashul turcilor in Armenia…

La bombardamentul din DRESDEN au murit vreo 315 MII de germani, orasul era intzesat cu refugiatzi din est.
Si dydowii i-au „bagat la apa” de i-au facut 28 de mii. Dydowime nesimtzita.

pan dispanski 16-04-2010 - 00:11

Intii de toate, se scrie „francezii”, cu doi de i. Articol idiot al unui prost. Doi, Katyn vine dupa uciderea a 30 000 de rusi in 1920. Trei, e adevarat ca am platit daune exagerate urss, dar am fost aliatii nemtilor si deci agresori ! Mai puneti mina pe carte !

oblioo 20-04-2010 - 08:24

Sa-i dam cuvantul…
” Ceea ce foarte repede m-au pus serios pe ganduri, au fost activitatile evreilor in diferitele domenii ale vietii, in misterul carora am pentrat incetul cu incetul. Sa existe oare vreo activitate imorala si ascunsa, vreo forma de putreziciune, mai ales in viata culturala, la care sa nu participe macar un singur evreu ? Taind cu bisturiul, cu mare grija, acest tip de abces purulent, se descopera de fiecare data, asemenea unui vierme aflat intr-un cadavru in putrefactie, un mic evreu orbit de aparitia brusca a luminii ” Mein Kampf, pag. 42

” Si continui sa cred si in acest moment ca faptele mele sunt in acord cu vointa lui Dumnezeu. Stand de paza impotriva evreului eu apar lucrarea Domnului ” Mein Kampf, pag. 46

” Jugul sclaviei este si va ramane intotdeauna cea mai neplacuta experienta pe care omenirea o poate indura. Considera cumva decadentii Schwabing ca ” estetica ” starea de astazi a Germaniei ? Bineinteles, nimeni nu discuta asa ceva, astazi, cu evreii, caci ei sunt inventatorii acestui „parfum cultural”. Insasi existenta lor este incarnarea negarii frumusetii Dumnezeiesti, reflectata in frumusetea Creatiei Sale. ” Mein Kampf, pag. 107

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult