Acasa InternationalExterne IPOTEZE: Ce s-a întâmplat, de fapt, cu avionul Malaysian Airlines dispărut

IPOTEZE: Ce s-a întâmplat, de fapt, cu avionul Malaysian Airlines dispărut

scris de C.S.
3 afisari

Ancheta dispariției avionului Malaysian Airlines cu 239 de oameni la bord ia o nouă turnură. Armata malaeziană susţine că aeronava s-a întors din drum şi a zburat sute de kilometri într-o direcţie diferită. Ceea ce ar însemna că, până acum, avionul a fost căutat în cu totul altă parte.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu avionul Malaysian Airlines dispărut.

Dezvăluirea adânceşte şi mai mult misterul, deoarece nimeni nu ştie de ce piloţii au schimbat cursul. Şi se vorbeşte, din nou, de un act terorist.

Surse militare din Malaezia spun că, după ce a dispărut de pe radarele civile, avionul a virat spre vest şi a zburat cel puţin 500 de kilometri. A traversat peninsula malaeză şi a dispărut undeva deasupra Strâmtorii Malacca. Căutările s-au extins, acum, şi în această zonă.

Pentru ca avionul să dispară de pe radarele civile, dar să rămână vizibil pe cele militare, piloţii ar fi trebuit să oprească emiţătorul de la bord. Dar nimeni nu poate spune de ce ar fi făcut-o şi de ce s-ar fi întors din drum.

Noile dezvăluiri readuc în atenţie varianta deturnării sau a unui sabotaj comis de terorişti, ipoteză care părea, la un moment dat, puţin probabil.

Dar anchetatorii au în vedere şi ipoteza unor probleme personale care i-ar fi putut îndemna pe piloţi sau pe unii pasageri la un act necugetat. O altă dezvăluire tulburătoare a venit din Australia: o femeie a povestit că, în timpul unui zbor, copilotul avionului dispărut a invitat-o în cabină, împreună cu o prietenă.

Pe de altă parte, experţii cred că au soluţionat misterul telefoanelor mobile care continuă să sune, deşi posesorii lor se aflau în avionul dispărut. Se crede că soneria este, de fapt, un semnal emis de operatorul reţelei care arată că telefonul a fost distrus fără să fi fost deconectat.

4 comentarii

digital 12-03-2014 - 22:49

zburați cu Malaysian Airlines!
mii de bilete gratis!
nu vă mai găsește nici dreq!

Pungescu Gazian 12-03-2014 - 23:47

RUSII AU CREZUT CA TEZAURUL MALAEZIAN E IN AVION – iata care este explicatia!

ancuta 12-03-2014 - 23:53

Mai Grizdi Jdevan!
Iti raspund io la posibila ta intrebare din titlu: A DISPARUT, idiotule!

H2SO4 13-03-2014 - 01:54

Nu inteleg de ce se publica o poza cu un Boeing 747 cind de fapt era un 777 ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult