Acasa InternationalExterne Iran şi Coreea de Nord – împreună împotriva imperialismului şi a hegemoniei

Iran şi Coreea de Nord – împreună împotriva imperialismului şi a hegemoniei

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

Cele două state au proclamat „un front comun comun împotriva imperialismului şi a hegemoniei” în urma discuţiilor avute marţi, 17 iulie, la Phenian.

Iran si Coreea de Nord - front comun comun împotriva imperialismului şi a hegemoniei

Delegaţia Iraniană care s-a întâlnit la Phenian pentru o serie de discuţii cu şeful de stat protocolar al Coreei de Nord, Kim Yong-Nam, a fost condusă de ministrul adjunct iranian al Afacerilor Externe Abbas Araghchi. În urma acestor discuţii, potrivit mediafax, care citează agenţia de presă nord-coreeană KCNA, Abbas Araghchi a precizat că este convins că „relaţiile amicale şi cooperarea între cele două state vor spori în viitor”.

Atât Coreea de Nord, cât şi Iranul sunt supuse sancţiunilor internaţionale din cauza activităţilor nucleare iar guvernele cele două state împărtăşesc o ostilitate profundă pentru SUA. Totodată, guvernul de la Phenian a fost acuzat că a realizat transferuri de tehnologie cu Teheran privind rachete balistice.

7 comentarii

Timotei 18-07-2012 - 10:27

Cine se aseamana, se aduna; si corb la corb nu-si scoate ochii! Asa zic vechechi proverbe dacice, inca de pe cand mai erau ghetari peste buna parte din Transilvania, iar Iranul si Coreea de Nord inca nu erau popu_late

preot vasilescu 18-07-2012 - 14:23

Lupta impreuna pentru un bine asa cum este la ei in care 95% din popoulatia
lor traieste in saracie si condamnati zilnic pentru dreptul libertatii de cuvant,de exprimare libera…………….
O mana de fanatatici isi extermina si condamna propriul lor popor tembelizat de o doctrina canceroasa………….

BULA 18-07-2012 - 18:48

E bine cand popoarele se ajuta unele pe altele, mai ales la fabricarea bombelor atomice si a rachetelor purtatoare. Uite ca occidentalii si-au facut bombele fiecare cum a putut, pentru ca scarbele de americani n-au vrut sa le arate care e treaba, nici macar englezilor. Numai francezii s-au milostivit de ovrei si le-au dat tehnologia nucleara pe tava.

ValVerde 18-07-2012 - 18:57

„Iran şi Coreea de Nord – împreună împotriva imperialismului şi a hegemoniei”

======

Heeeei ! l-ati uitat pe Bula.

Iran, Coreea de Nord si Bula – impotriva etc.

BULA 18-07-2012 - 19:04

Ma, eu vreau sa pun mana pe tehnologia americana de citit gandurile, sa ma lamuresc daca esti muyere si sa vad ce-ti umbla brin cap.

ValVerde 18-07-2012 - 19:44

Ce tehnoligie iti trebuie tie mai Bula ?!
Intreaba-ma, ca-ti raspund.

Uite, acum imi trece prin minte ca de mult nu mi-a fost dat sa vad un idiot frustrat mai intutil si mai incompetent decit tine.

Cind o sa mai am si alte ginduri similare, ti le spun.

tractoristu 19-07-2012 - 01:33

Korea de nord apara cuceririle in alimentatie .
Au ec amai buna reteta de slabire din lume .afara de seful statului ( care provine din zei si nu se ka-ka , toti ceilalti sint slabi.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult