Acasa InternationalExterne Iranul amenință că va ataca direct în SUA, Dubai și Israel

Iranul amenință că va ataca direct în SUA, Dubai și Israel

scris de Misu Andrei
133 afisari

Corpul Gardienilor Revoluției din Iran amenință că va ataca direct Statele Unite în cazul în care Administrația de la Washington ripostează la bombardarea unor baze irakiene, care găzduiesc trupe americane, relatează site-ul postului CNN. Corpul Gardienilor Revoluției din Iran, notează, într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare Telegram, că „Pentagonul relatează că SUA vor răspunde la atacurile Iranului”.

„De data aceasta vă răspundem în America”, conchide organismul militar.

Corpul Gardienilor Revoluției din Iran a mai amenințat că va ataca orașele Dubai, Emiratele Arabe Unite, și Haifa, Israel.

Pentagonul a anunțat la scurt timp după atacul din această noapte că fost vorba despre un atac cu „mai mult de 12” rachete balistice, care a vizat două baze cu militari americani.

De asemenea, președintele american Donald Trump a avut o primă reacție, pe Twitter, la câteva ore după riposta Iranului pentru moartea generalului Qasem Soleimani și după ce în prealabil a avut la Casa Albă o reuniune cu echipa de consilieri pe teme de securitate națională.

Șeful Casei Albe are un mesaj optimist: „Totul e bine!”. El a anunțat că va face o declarație miercuri dimineață (ora Washingtonului).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult