Acasa InternationalExterne Irlanda – Un român a murit înjunghiat în Cavan

Irlanda – Un român a murit înjunghiat în Cavan

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Un imigrant român a fosta atacat şi înjunghiat de doi bărbaţi sub privirile partenerei sale, la doar câteva zile după ce a sosit în Irlanda.

Irlanda - Un român a murit înjunghiat în Cavan

Bărbatul în vârstă de 44 de ani, pe numele său Constantin Creţu, a murit după ce a fost înjunghiat de trei ori în piept, în timpul unui atac. Publicaţia britanică The Sun a anunţat că românul se afla sâmbătă seara târziu împreună cu partenera sa într-un apartament de pe Connolly Street, la Cavan. Victima a fost atacată de către doi bărbaţi, după ce au pătruns cu forţa în apartament.

O ipoteză investigată de către poliţia irlandeză este cea potrivit căreia românul a fost ucis în cadrul unei reglări de conturi între grupări infracţionale din România. Constantin şi partenera sa sosiseră în Irlanda marţi, 9 octombrie, în căutarea unui loc de muncă, conform mediafax. Prietena victimei a precizat că se afla în apartament când bărbatul a fost atacat, iar cine a făcut acest lucru era hotărât să îl ucidă. Potrivit tabloidului britanic The Sun, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost arestat duminică seara în legătură cu această crimă şi este reţinut la sediul poliţiei din Cavan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult