Acasa InternationalExterne Irlandezii sustin ca Ciolos vrea sa devina presedintele Romaniei

Irlandezii sustin ca Ciolos vrea sa devina presedintele Romaniei

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

.Reprezentantul la Bruxelles al Irish Farmers Association (IFA), Michael Treacy, a declarat despre comisarul desemnat pentru Agricultura, Dacian Ciolos, ca are ambitii sa devina presedintele Romaniei si ca va concentra fondurile pentru agricultura catre estul Europei, scrie Irish Independent, citat de Mediafax.


Treacy a facut aceste declaratii in contextul unor discutii privind reforma Politicii Agricole Comune si Sistemul de Plata Unica pe Ferma, fiind sustinut si de un europarlamentar scotian din cadrul Comitetului pentru Agricultura, care a afirmat ca orice reforma a acestui sitem trebuie sa aiba loc pe etape. Declaratia reprezentantului IFA nu este o surpriza, avand in vedere faptul ca presa irlandeza a criticat de la inceput nominalizarea lui Ciolos pentru acest portofoliu.

 

0 comentariu

Viorica Ianc 25-03-2010 - 04:33

Mi se pare ca romano-catolici au pentru
Bunavestire alta zi !
Numai ortodocsii si greco-catolicii au
calendaru asemanator ! Nu stiu daca si
vechii catolici.
Este o mare diferenta !

de ce? 25-03-2010 - 08:59

LA MULTI ANI!

Andreea Band 25-03-2010 - 09:07

1)Doamna Ianc, 25 mart este precis Bunavestire si pentru catolici.
2) Domnilor redactori, sarbatoarea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos pe stil vechi este 7 ianuarie, nicidecum 6 ian.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult