Acasa InternationalExterne Israel: Coliziune evitata intre un avion romanesc si unul turcesc

Israel: Coliziune evitata intre un avion romanesc si unul turcesc

scris de Ziua Veche
6 afisari

 

.UPDATE 14.00: Avionul romanesc care a fost pe punctul de a intra in coliziune cu o aeronava turceasca miercuri seara, pe aeroportul Ben-Gurion din Israel, nu apartine Tarom, a declarat, joi, pentru Mediafax, reprezentanta companiei, Ioana Boca.


Un dezastru a fost evitat in ultimul moment, miercuri seara, pe aeroportul Ben Gurion, din Israel, scrie portalul ynetnews.com. Potrivit sursei citate, un avion apartinand companiei turcesti Corendon Airlines a fost la un pas sa intre in coliziune cu o aeronava Tarom, dezastrul fiind evitat datorita interventiei prompte a controlorilor de trafic aerian. Incidentul a avut loc in momentul in care aeronava turceasca a incercat sa intre la decolare de pe o pista unde urma sa aterizeze avionul romanesc. Din informatiile obtinute de portalul israelian, pilotul turc nu a respectat procedura si a stationat la punctul de decolare, in ciuda indicatiilor primite de la controlorii de trafic. Acestia, in ultimul moment, au reusit sa redirectioneze aeronava Tarom, care a renuntat la procedurile de aterizare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS