Acasa InternationalExterne Israel. Memorial în cinstea Armatei Roşii

Israel. Memorial în cinstea Armatei Roşii

scris de P.C.R.
2 afisari

În Israel urmează să fie construit un monument naţional în cinstea victoriei Armatei Roşii asupra Germaniei naziste

Armata Roşie va avea monument în Israel„Monumentul va costa 1 milion de dolari şi va fi finanţat de comunităţile evreieşti din întreaga lume” – transmite BBC, citând un comunicat dat publicităţii de cancelaria şefului Guvernului israelian.

Memorialul va fi amplasat pe malul Mării Mediterane, în oraşul Netanya, şi va fi realizat de un colectiv de sculptori ruşi.

6 comentarii

Ereticul 07-03-2011 - 13:58

Sa nu se mai mire atunci cand sunt asociati cu importul de comunism in Romania.

Huhu Ciu 07-03-2011 - 14:14

Pai e normal sa se faca un memorial Armatei Rosii doar ea condusa de evreul Trotski a eradicat democratia si pe tar din Rusua si a instaurat teroarea cumplita bolsevica, comunista in Rusia, China, Vietnam, Coreea de Nord, in Europa de Est, evreii bolsevici erau in proportie de 90% in conducerea statului bolsevic!

chitibus 07-03-2011 - 14:37

Ba Ereticule si Huhu, nu va mai dati asa antirusi, fiindca faceti clabuci. Chiar daca Romania lui Dej a fost prima tara din Lagarul Socialiast care i-a trimis pe rusi acasa, acestia au construit, totusi in tara asta cateva fabrici si mari combinate pe care nu le-au luat cu ei. Au venit, insa, dupa ’89 „investitori”din laudatul Occident si au daramat totul. Apoi, daca acea „blestemata” de Armata Rosie nu strivea hitlerismul, fanaticii arieni, dupa ce terminau cu exterminarea evreilor si tiganilor treceau la romani caci tot co ro incepe. In acest caz nu mai aveati prilejul sa postati…prostii.

Huhu Ciu 07-03-2011 - 15:31

Fraeruel Chitibus e vorba de e-vrei nu de rusi, in cele doua postari!

Ereticul 07-03-2011 - 20:55

„Rau era sub `Was ist das`, da-i mai rau sub `Davai ceas` /
Davai ceas, davai mosie, haraso tovarasie”
C. Tanase

Huhu Ciu 07-03-2011 - 16:16

Chitibus jid-anus, e vorba de cipilicarii ta jov-rei in primele doua postari!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult