Israelul cere ajutorul Rusiei în cazul Iranului | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne Israelul cere ajutorul Rusiei în cazul Iranului

Israelul cere ajutorul Rusiei în cazul Iranului

scris de M.A.
3 afisari

Rusia este singurul actor internaţional capabil să oprească programul nuclear al Iranului fără să recurgă la forţă sau la sancţiuni împovărătoare, a afirmat joi preşedintele Knessetului israelian, Reuven Rivlin.

Israelul cere ajutorul Rusiei în cazul Iranului

Israelul cere ajutorul Rusiei în cazul Iranului

„Numai Rusia este capabilă să oprească programul nuclear al Iranului fără să recurgă la sancţiuni sau la mijloace militare”, a declarat Rivlin în prezenţa ministrului rus de externe, Serghei Lavrov, în cursul unei vizite efectuate la Moscova, potrivit unui comunicat dat publicităţii de biroul său. Rusia are „nu numai posibilitatea, ci şi datoria” să profite de legăturile sale strânse cu Iranul pentru a convinge Teheranul să renunţe la ambiţiile nucleare, a adăugat el, transmite Agerpres.

Israelul şi cea mai mare parte a comunităţii internaţionale acuză Iranul că vrea să se doteze cu arme atomice sub acoperirea uni program civil, fapt respins categoric de autorităţile de la Teheran. Statul evreu, prezentat adeseori ca singura putere nucleară din Orientul Mijlociu, apreciază că o eventuală armă atomică iraniană i-ar ameninţa existenţa şi intenţionează să lovească instalaţiile nucleare iraniene.

Ministerul rus de Externe a confirmat că această problemă a fost abordată în timpul discuţiilor dintre Lavrov şi Rivlin, fără să ofere detalii despre natura exactă a subiectelor de pe ordinea de zi a întâlnirii.

33 comentarii

BULA 12-10-2012 - 15:26

Israelul sa puna sub control international facilitatile sale nucleare si cele peste 500 de focoase cu care se lauda, si dupa asta sa faca gat contra Iranului.

Erwin.de 12-10-2012 - 22:16

scrii aberatii,fara sa fi cinstit si corect in realitatile din zona.
Iranul ameninta de ani de zile in toate forumurile si ocazile internationale
decimarea Statului Israel.
Iranul un stat Islamic extremist,antioccidental,anti crestinesc construieste
rachete cu raza de actiune de peste 3500km,tine poporul in saracie,cu un potential energetic dintre primele 3 din lume(petrol)baga banii in inarmare,si tehnoogie militara…..Pentru cine si pentru ce,Israelul pitic e problema ce
stanjeneste Iranul in existenta lui.,intr-un progres al societatii???????
Nu domnule BULA& este parte din dorintele si tendintele de Islamizare a lumii.
Israelul este singura tara din zona cu care poate fi mandra lumea civilizata cu o democratie si un standart de viata ridicat chiar in conditile grele geopolitice din zona.Israelul are tot ce trebue ca sa se poata apara impotriva celor ce vor disparitia lui de pe harta lumii………
In aceasta conjunctura un atac cat de mic impotriva lui indiferent cu ce arma de distrugere in masa,poate periclita intreaga tera,Israelul va reactiona pana la ucidere si sinucidere.
Nu fiti inconstienti si antisemiti inteligentilor.
Dumnezeu va fi intotdeauna de partea lor,a neamului evreu mereu gonit.

US 13-10-2012 - 01:45

De cati ani de zile ameninta ma animalule? Ji dania insa. alaturi de japitele americanesti ameninta cu razboiul d efoarte mult timp, in clar.
Iranul e un stat islamic extremist, Ji dania este un stat iudaic extremist, anti-crestin, cartier general al unei mafii globale care paraziteaza Occidentul in mod deosebit. Eliminarea pericolului pe care-l reprezinta mafia ji daneasca si statul artificial care o sustine, este o necesitate. Cum ji danii se inchina Satanei, o sa-i ajute din parti.

tomi 13-10-2012 - 03:16

@Erwin.de – pacat de timpul tau pierdut, vin sa-ti repet, cu bestia de urbos nu este permis a se vorbi el cunoaste doar un singura limba, suturile in cur. Animal monocelular primitiv, este destinat disparitiei. US sau urbos-sobru este un criminal fascist, nu merita sa ii acorzi importanta, pe linga faptul ca individul este bolnav de schizofrenie, tot nu va intelege ce vrei sa-i zici.
Lasa-ma pe mine sa vorbesc cu paduchea, tot i-am aranjat deja un cadou, ara sa se bucure.Pacat ca bucuria lui va dura putin timp, sa zicem cam cit timp ii ia unui plumb sa-i treaca prin craniu.
tomi

US 13-10-2012 - 03:20

Iar ameninti scarba ji doveasca? Si tot voi va dati victime, scarbele dreacu. O sa dispareti si omenirea va fi in sarbatoare.

tomi 13-10-2012 - 03:31

Vai de mine, urbos, cum asi putea eu sa te aminent eu pe tine,tu mare colonel la tunari. Nu cred ca ar suna a fi amenintare ca am rezolvat disparitia unei bestii ordinare. Auzi vierme sa ma crezi tu pe mine ca are sa-ti fie mult mai bine ca hoit decit ca bestie vie.

US 13-10-2012 - 04:32

O sa dansez pe groapa voastra comuna. Curand. Promit sa fac o vizita in Tara Sfanta chiar daca si in costum antiradiatii.
Si sa nu-mi zici scarbosenie ca statul tau de cacat e Tara Sfanta, asa cum te grabeai sa vomiti. Statul vostru imputit doar ocupa locul Tarii Sfinte. Deci si din punctul asta de vedere, eliberarea Tarii Sfinte este legitima.

Lupu Ardelean 13-10-2012 - 08:21

Ai sa dansezi cu Nasser si Sadam Hussein in iad, si ai sa-i sugi poola lui Arafat…

Huhu Ciu 14-10-2012 - 02:06

Ei uite ca sa va inchid gura recunosc ca sint arab din Irak, si 10 ani am trait in Pakistan.Si acum ce mai vreti, v-am inchis gurile. Si care mai comenteaza va fi trecut la islam sau i se taie mina.

Huhu Ciu 14-10-2012 - 19:00

Ji dane Timotei cu multe nickuri, TI-AM INTERZIS SA FOLOSESTI NICKUL MEU!

BULA 13-10-2012 - 12:01

Nu mai baga strambe. Iranienii au nivelul de trai mai bun decat al salariatilor din Romania. O duceau rau pe vremea sahului, cand petrolul il luau americanii pe gratis.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-10-2012 - 12:23

DobiTOCK-ulle , pe vremea SAHinsahului IRANUL era una din tarile cu cel mai inalt grad de dezvoltare din LUME ! Dar tu oblet din Banie pe vremea aceea erai cu limba’n cur la ceasca !

BULA 13-10-2012 - 14:54

De bine ce le era, iranienii s-au rasculat si l-au dat jos pe sah.

BULA 13-10-2012 - 12:05

Nu ne mai amenintati ca daca va ataca pe voi arabetii, o imbulinam toti. Nu faceti decat sa va atrageti ura din partea majoritatii oamenilor de pe planeta.
Nu va mai credeti buricul pamantului. Prea va dati importanta !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-10-2012 - 12:27

Arabetzi au mai atacat ISRAELUL in -corpore in 1948, 1956, 1967 si 1973! De fiecare data au suferit infrangeri usturatoare ! Scheuni ca un las,ascuns dupa perdele ,stand pe caloriferul tot mai rece din mahalaua CRAIOVEI !

jan dinu 14-10-2012 - 02:15

Domnu huhu matale chiar ca trebuieste sa te prezinti urgent la medicul psihiatru, se adevereste spusele altora de pe forum ca sinteti nebun. Dupa cum vad se pare ca este prea delicat zis, sinteti dement agresiv si periculos societatii. Cred ca nu aminati internarea.
JD-USA(singurul us)

Mariana 13-10-2012 - 11:44

Era normal ca Israelul sa apeleze la Rusia pentru ca 80% din evreii lumii sunt de origine Khazara (din Nordul MARII CASPICE) si rusii stiu acest lucru mai bine ca SUA. Evreii au incercat sa controleze si SUA su Rusia in aceeasi masura, dar le-a reusit numai cu americanii carora le-a oferit dolarul. In shimb Rusia controleaza total Israelul prin evreii de origine khazara si cei intelepti sa traga concluzia. Evreii sunt doaro masa de manevra aroganta, viciata, razboinica si lacoma care cred ca sunt conducatorii lumii, iar in spatele celor care se dau conducatori rusii fac jocurile la perfectie si-i lasa pe lacomi sa se creada stapani. Jocul monetar al Chinei cu intairea monedei yuan cu acoperire in aur va destrama mitul evreiesc al dolarului american si din nou rusii vor fi cei care vor controla sistemul international. Cu Iranul este doar o ambitie a evreilor khazari pe care persii i-a matrsit de cateva ori in istorie si evreii le poarta o ura fara limite, dar nu au sorti de izbanda.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-10-2012 - 12:15

Zau ma’h cutrintz’o ! Bestie antisemita inculta si primitiva , esti chintesenta imbecililor legionari care au devenit nefrecventabili !

Lupu Ardelean 14-10-2012 - 02:09

Lasa baiatu in pace, inca nu ai realizat ca este arab? Alaltaieri inca zicea ca a primit ordin de la el quaida si va da foc padurilor din Carpati. Omul acesta este total dus, nu stiu de ce este in libertate.

Huhu Ciu 14-10-2012 - 16:01

Iarasi minti sobolae evreu ”lup ardelean”!

CAMY 14-10-2012 - 04:09

@US
Esti zapacit si spalat pe creieri, dar macar ai personalitate, japita ce esti.:-)

c urbos 14-10-2012 - 04:43

CAMY asta este Mache si a reusit sa ne mobilizeze din nou. Este preferabil unui laudaros ca tomi care nici sa ameninte serios nu este in stare. Pe CAMY il futem noi.

Huhu Ciu 14-10-2012 - 09:46

Sieg heil!

Lupu Ardelean 14-10-2012 - 17:08

Numai o mica lista din sutele de generali si admirali evrei din US Army:

Admiral Hyman G. Rickover Admiral Claude Charles Bloch Lieut. Gen. Sidney Weinstein Admiral Jeremy Michael Boorda Maj. Gen. Lee Barkin Maj. Gen. Robert Bernstein Maj. Gen. Milton Foreman Maj. Gen. Stanley H. Hyman Maj. Gen. Julius Klein Maj. Gen. Samuel T. Lawton Maj. Gen. Maurice Rose.

Lupu Ardelean 14-10-2012 - 17:25

Admiralul evreu – Hyman George Rickover:

Hyman George Rickover (January 27, 1900 – July 8, 1986) was a four-star admiral of the United States Navy who directed the original development of naval nuclear propulsion and controlled its operations for three decades as director of Naval Reactors. In addition, he oversaw the development of the Shippingport Atomic Power Station, the world’s first commercial pressurized water reactor used for generating electricity.

Rickover is known as the „Father of the Nuclear Navy”, which as of July 2007 had produced 200 nuclear-powered submarines, and 23 nuclear-powered aircraft carriers and cruisers, though many of these U.S. vessels are now decommissioned and others under construction.

Rickover’s substantial legacy of technical achievements includes the United States Navy’s continuing record of zero reactor accidents, as defined by the uncontrolled release of fission products subsequent to reactor core damage.
Contents

Chaim Rickover was born to Abraham Rickover and Rachel (née Unger) Rickover, a Jewish family in Maków Mazowiecki of Poland, at that time ruled by the last Russian tsar, Nicholas II. His parents later changed his name to „Hyman. The family name „Rickover” is derived from the village and the estate of Ryki, located within an hour of Warsaw, as is Maków Mazowiecki.

Fleeing anti-Semitic Russian pogroms, Rickover, his mother and sister made passage to New York City in the United States in March 1906, joining Abraham who had made earlier, initial trips there beginning in 1897 to become established. Decades later, the entire remaining Jewish communities of Ryki and Maków Mazowiecki were killed or otherwise perished during the Holocaust, also known as the Shoah.

Rickover’s immediate family lived initially on the East Side of Manhattan and moved two years later to Lawndale, a community of Chicago, where Rickover’s father continued work as a tailor. Rickover took his first paid job at nine years of age, earning three cents an hour for holding a light as his neighbor operated a machine. Later, he delivered groceries. He graduated from grammar school at 14.

While attending John Marshall High School in Chicago, from where he graduated with honors in 1918, Rickover held a full-time job delivering Western Union telegrams, through which he became acquainted with U.S. Congressman Adolph J. Sabath. By way of the intervention of a family friend, Sabath, himself a Czech Jewish immigrant, nominated Rickover for appointment to the United States Naval Academy. Though only a third alternate for an appointment, through disciplined self-directed study and good fortune the future four-star admiral passed the entrance exam and was accepted.

Huhu Ciu 14-10-2012 - 18:58

Pai e normal sa fie asa, SUA este colonie a evreilor, dar ALLAH este ATOTPUTERNIC SI VA VA PEDESI CUMPLIT EVREILOR, in reincarnarile voastre viitoare!!!!!

Lupu Ardelean 14-10-2012 - 20:09

SUA e colonia evreilor, de aia SUA sunt no 1 in lume , pe cand cei care i-au izgonit pe evrei , mananca „dreck mit leiber”…

Huhu Ciu 14-10-2012 - 20:45

Nein, Du lugst sheise judishe wolf!

Huhu Ciu 14-10-2012 - 20:50

Traducerea e: Nu e asa, tu minti iarasi tu ra…le evreu!

BULA 14-10-2012 - 20:57

@Lupu Ardelean

Mai lasa laudele la adresa evreilor. Bine ca nu zisesi ca evreii au stat la baza Imperiului Roman si a Greciei Antice.
Adevarul e ca evreii n-au mama, n-au tata, cand e vorba de bani si de afaceri. De cand s-au damblagit si au trecut la bisnita globala (cu chinezareli), au adus Occidentul in criza grava, au mutat productia in Asia si au sabotat industria occidentala.

US 14-10-2012 - 21:23

SUA au mers inainte cat timp ji danii au fost pusi la locul lor. Acum cand parazitul a infestat tot organismul, SUA se duc dreacu.

DXN 14-10-2012 - 21:35

Pentru dobre (implicit si pt. us, urbos, sobru, dragomireeeee, batcoiu’)
Psihopat mai esti dobre!
De aia nu te ia nimeni in serios!
Ai divortat, in sfarsit, dar ai pierdut Farmacia!
Pacat de dna Dobre: e grasa rau!

Erwin.de 14-10-2012 - 21:08

hu hu zis si su ge mio ca si muci in ceai,este in
mod evident un psihopat cu simptome schizoide…….
…….mai sunt si altii,prieteni cu el…….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult