Acasa InternationalExterne Israelul va cumpăra submarine produse în Germania

Israelul va cumpăra submarine produse în Germania

scris de Marius Bâtcă
6 afisari

Israelul va cumpăra pentru armata sa submarine militare produse în Germania, potrivit cotidianului israelian Haaretz.

submarinMinistrul israelian al Apărării, Ehud Barak, şi omologul său german vor semna miercuri un contract prin care armata israeliană va achiziţiona şase submarine militare produse în Germania, a anunţat cotidianul israelian Haaretz, citat de Moldpres.

Parlamentul de la Berlin a aprobat tranzacţia convenită după trei ani de negocieri. Acest aviz a fost acordat numai după ce Israelul a acceptat să deblocheze sume încasate din taxe ce revin, conform acordurilor de la Oslo, Autorităţii Naţionale Palestiniene (ANP), pe care le-a blocat după ce palestinienii au fost primiţi în cadrul UNESCO, în luna octombrie.

Armata israeliană are deja în dotare trei submarine germane Dolphin.

5 comentarii

Mujiku 20-03-2012 - 16:29

Se pregateste cineva pentru PACE s-au cele 6 submarine noi si nedetectabile sant doar asa pentru turism in mediterana.Greu de intalas pentru pasnici

Ciu Huhu 21-03-2012 - 07:36

ISRELUL se pregateste pentru razboi, toate popoarele urasc evreii!

tomi 21-03-2012 - 21:25

ciu ciu nebunu tu nu reprezinti nici un popor inafara de cazul in care grupa de schizofrenici din clinica unde esti internat ar reprezenta ceva.

Ciu Huhu 21-03-2012 - 21:53

Stirpitura umana Tomi, retardatule terorist, schizofrenic scelerat terorist evreu, in veci vei arde cu tot neamul tau in Vecii Veciilor blestemat, ptiu!!!
AMIN!!!!!!!!

digital 21-03-2012 - 21:56

a revenit tomi-ofițerul-retardat-anal-ist…
unde ai fost mă că-cățel,la instructaj,ț-au agățat ăia microcipuri de urechi?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult