Acasa InternationalExterne Istanbul. Avion Tarom, lovit de fulger

Istanbul. Avion Tarom, lovit de fulger

scris de M.A.
9 afisari

Un avion al Tarom a fost avariat uşor după ce a fost lovit de un fulger la aterizarea pe aeroportul din Istanbul, însă pasagerii sunt în siguranţă, majoritatea fiind redirecţionaţi pe un alt zbor.

Istanbul. Avion Tarom, lovit de fulger

Tarom anunţă anularea cursei 264 Istanbul – Bucureşti (din 12 ianuarie – n.r.) din cauza faptului că la aterizarea pe aeroportul din Istanbul aeronava a fost lovită de un fulger, suferind avarii uşoare. Aterizarea s-a efectuat în deplină siguranţă. Pentru a respecta procedurile standard în astfel de situaţii şi din motive de siguranţă, s-a luat decizia de anulare a cursei pentru ca aeronava sa fie supusă unei verificări tehnice”, precizează un comunicat postat pe site-ul companiei.

Cei 82 de pasageri ai cursei Istanbul-Bucureşti au beneficiat de asistenţă conform directivelor europene (EC 261/2004), majoritatea fiind rerutaţi pe un alt zbor din aceeaşi zi, respectiv sâmbătă.

„Ceilalţi pasageri au beneficiat de cazare, urmând să ajungă la destinaţie a doua zi”, precizează compania. „Compania Tarom regretă inconvenientul creat pasagerilor de această situaţie şi asigură toţi pasagerii că siguranţa operaţiunilor sale reprezintă principala prioritate a companiei”, se mai arată în comunicat.

Potrivit liste de zboruri a Aeroportului Henri Coandă, o aeronavă Tarom a pecat la ora 16.35 cu destinaţia Istanbul, fiind aşteptată întoarcerea în Bucureşti la ora 19.50.

1 comentariu

geek-a-contra 13-01-2013 - 08:52

baiazid ildirim loveste peste veacuri. la el acasa….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult