Acasa InternationalExterne Italia: Președintele Camerei inferioare a Parlamentului a primit o scrisoare cu un glonț

Italia: Președintele Camerei inferioare a Parlamentului a primit o scrisoare cu un glonț

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Poşta italiană a interceptat o scrisoare de ameninţare care conţinea un glonţ, adresată preşedintelui Camerei inferioare a Parlamentului, Laura Boldrini.

Italia: Președintele Camerei inferioare a Parlamentului a primit o scrisoare cu un glonț (foto:naharnet.com)

Într-o scrisoare anonimă, scrisă de mână, autorii afirmă că ştiu unde locuieşte preşedintele Laura Boldrini şi ameninţă să îi arunce acid peste faţă. Scrisoarea este semnată cu o stea cu cinci colţuri, emblema mişcării contestatare Cinci Stele (M5S) a lui Beppe Grillo, potrivit presei italiene. Potrivit poliţiei, scrisoarea a fost interceptată în nordul Milano.

Conform mediafax, Boldrini a fost ţinta unei serii de atacuri verbale în această săptămână din partea membrilor M5S, pentru că a acuzat luni mişcarea că instigă la violenţe şi i-a calificat pe bloggerii site-ului acesteia că sunt „potenţiali violatori”. Laura Boldrini a făcut astfel aluzie la un mesaj satiric al lui Beppe Grillo care a marcat începutul unui val de injurii împotriva preşedintelui.

3 comentarii

Tache 08-02-2014 - 01:04

Presedintele Italiei avertiza la sfarsitul anului trecut asupra pericolului revolutiei violente in Italia si asupra radicalizarii societatii italiene. Devine din ce in ce mai clar, pentru multa lume, procesul de implementare a celui mai crunt sclavagism, peste tot in occident. De fapt cam peste tot in lume.

Nicaieri sclavagismul nu este mai evident ca in procesul de distrugere a familiei si de „emancipare” a femeii. Intentia de a distruge familia este veche si ea a fost proclamata pentru prima oara, de la Londra, de catre Karl Marx, prin Manifestul Comunist (1848). Manifestul Comunist este sinteza experientei in domeniul organizarii sclavagiste a societatii, a proprietarilor si traficantilor de sclavi de etnie evreiasca. Evreii se lauda in toate documentele lor istorice cu rolul lor proeminent in sclavia neagra a secolelor 17, 18 si 19. Enciclopedia Iudaica apreciaza ca, ridicarea social-economica a evreilor in societatea occidentala, nu ar fi fost posibila fara rolul evreiesc proeminent in sclavia neagra. Din observatiile si experienta lor in interactiunea cu sclavii africani, evreii au conceput un sistem politic. Pe plantatiile de sclavi exista o procedura standard de distrugere a familiei si de punere a femeii intr-o pozitie de putere deasupra barbatului, prin umilirea directa a barbatului, de fata cu femeia, adica prin „castrarea” lui psihologica.

Acelasi sistem este implementat, cu o energie iesita din comun, dupa anul 2001. Cine stapaneste limba engleza poate viziona acest documentar exceptional de edificator :

https://www.youtube.com/watch?v=Ro1cay5sB5Q

Ideile principale din acest documentar ar fi urmatoarele:

1. In anii 1960 a inceput avantul miscarii feministe, iar femeile care in trecut obisnuiau sa stea acasa, au fost atrase in cadrul fortei de munca. S-a dublat baza de impozitare. Femeile s-au emancipat, adica au ajuns sa munceasca chiar si in mina, precum femeile sovietice.

2. Economia s-a schimbat intre timp si acum este preferata femeia in locul barbatului, pentru ca femeia are constiinta de „underdog”, este maleabila, slaba, accepta orice, deci provoaca mult mai putine probleme noului sistem, fata de un barbat. Barbatii trebuie sa schimbe rolul cu femeile, sa se ocupe de cresterea copiilor si sa accepte pozitiile economice cele mai de jos. Se sustine in mod fals ca acest sistem este inevitabil, este mersul istoriei, iar cei care se opun ar face mai bine sa accepte cu resemnare.

3. Noul sistem NU poate fi implementat si pe Wall Street, in industria financiara, adica acolo unde se gaseste puterea reala, loc unde femeile nu pot ocupa nicio pozitie (min 50 si 51). Acest sistem este doar pentru unii, dar nu si pentru altii. Printre stapani nu exista nicio femeie.

jan dinu 08-02-2014 - 05:24

Trebuie sa-i raspundem inteligent altfel „efortul”lui
e incununat cu succes !!
JD-USA

jan dinu 08-02-2014 - 05:27

Unde vezi tu — conspiratie — daca vorbitoarea este evreica – HANNA –
ca doar nu trada tocmai EA ..secretele desfiintzarii barbatilor ??!!
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult