Acasa InternationalExterne Iulia Timoșenko, internată de urgență. Fostul premier ucrainean se va opera

Iulia Timoșenko, internată de urgență. Fostul premier ucrainean se va opera

scris de C.S.
1 afisari

Fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko a anunţat că se va opera în următoarele zile. „Mă pregătesc pentru operaţie. Cred că va avea loc până la 8-9 martie”, a anunţat ea într-un interviu pentru BBC, fără a preciza spitalul în care a fost internată.

Iulia Timoșenko, grav bolnavă.

Pe 24 februarie, Timoşenko, lidera partidului Batkivşcina, acceptase invitaţia cancelarului german, Angela Merkel, de a primi îngrijiri medicale în Germania.

Iulia Timoşenko a fost condamnată în 2011 la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere în urma semnării unor acorduri în domeniul gazelor cu Rusia. Ea a fost eliberată la 22 februarie din spitalul penitenciarului de la Harkov, unde primea îngrijiri medicale pentru o hernie de disc.

Eliberarea sa a avut loc după ce Parlamentul de la Kiev a aprobat la 21 februarie un proiect de lege care abroga articolul din Codul Penal în baza căruia a fost condamnată. La scurt timp după eliberare, Iulia Timoşenko, artizana „revoluţiei portocalii” în 2004, a apărut într-un scaun cu rotile în faţa manifestanţilor proeuropeni reuniţi în Piaţa Independenţei din Kiev.

1 comentariu

tata piatra 06-03-2014 - 20:23

Cred ca incearca disperat sa isi acopere fata bosorogita.Cit priveste situatia” jos”,totul este pierdut.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult