Acasa InternationalExterne Iulia Timoşenko a fost arestată VIDEO

Iulia Timoşenko a fost arestată VIDEO

scris de A.H.
2 afisari

Fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko, judecată pentru un contract semnat cu Rusia în 2009, a fost arestată, informează Ria Novosti.

Iulia Timoşenko

Fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko, judecată pentru un contract semnat cu Rusia în 2009, a cerut în cursul audierii de vineri ca declaraţiile actualului şef al Guvernului de la Kiev, Mikola Azarov, să fie traduse din limba rusă în ucraineană.

Nu am înţeles nimic din ce a spus Azarov, nici măcar un cuvânt„, a declarat Timoşenko, despre care se ştie că vorbeşte rusa din copilărie. „Nu înţeleg rusă„, a adăugat ea.

Audierea de vineri a fost amânată cu o jumătate de oră pentru că Timoşenko a întârziat. În cursul audierii, procurorul Lilia Frolova a cerut din nou instanţei să o aresteze pe lidera opoziţiei.

Procesul vizează un contract încheiat în 2009 între Ucraina şi Rusia, pentru furnizarea de gaz. Parchetul susţine că acordul a provocat statului ucrainean pierderi de peste 1,5 de miliarde de grivne (aproximativ 130 de milioane de euro).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS