Acasa InternationalExterne Iulia Timosenko urmarita penal

Iulia Timosenko urmarita penal

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Procurorii ucraineni au demarat o ancheta penala impotriva fostului premier pentru presupuse abuzuri comise cu fonduri din bugetul de stat.

Potrivit agentiei Ria Novosti, Timosenko trebuie sa se prezinte miercuri la Procuratura Generala pentru a primi o instiintare oficiala privind demararea urmaririi penale. Marina Sorokina, purtatorul de cuvant al actualului lider al opozitiei, a declarat ca Timosenko “a fost citata miercuri la Procuratura Generala pentru a primi o instiintare oficiala privind instituirea urmaririi penale, care are ca scop discreditarea sa si limitarea dreptului sau de a calatori in Ucraina si in lume”. “Aceste presiuni politice sunt parte a actiunilor actualelor autoritati, menite sa diminueze activitatile opozitiei”. In acelasi timp, Mikola Azarov, actualul premier, a acuzat-o pe Iulia Timosenko de faptul ca a prejudiciat bugetul de stat cu 100 de miliarde de hrivne si a precizat ca documentele referitoare la bugetul de stat, din perioada 2008 – 2009, ar trebuie verificate de agentiile responsabile cu aplicarea legilor si de auditori independenti.

0 comentariu

Huhu 06-04-2010 - 10:08

Uraaa, traiasca Europaaa!!!!!!

gogu 07-04-2010 - 08:13

hai si noi cu hidrogenu sulfurat sin marea neagra pina nu explodeaza si uite asa conspiratia evreasca mondiala da faliment

atentu 07-04-2010 - 09:23

hai si noi sa ne bagam in seama chiar daca nu stim sa scriem si sa judecam… in schimb avem un fix… de tratat, evrei, conspiratie…etc, si uite asa iese gugumania hidrogenului sulfurat din caracter

Gormogon 08-04-2010 - 14:06

Wishful thinking. Are POLONIA resurse de gaze IEFTINE? „Rezerve imense” ca nu va doare gura :-))
Cine-a dat stirea? Sörösz, Standard Oil, SHELL-Oil. CONOCO este un CONGLOMERSAT de disperatzi care nu mai stiu ce sa faca sa REINTRE in SIBERIA, asta-i tot.

Si de atunci ba baga SHOPARLE d’astea ba incearca sa-l otraveqasca pe Putin cu tot felul de LITVINOVI stupizi angajatzi de’ai lui Berezovski.
Sau taie Polonia conductele iarasi? :-)))

PREMIERUL THUST AL POLONIEI nu-i un dobitoc ca si popandaii aia gemneni de dinaintea lui, paiatzele CIA.
Asta STIE ca-i bine sa nu incurce GERMANIA SI RUSIA.
Ca SISTURILE’s un fel de nechezol energetic, stitzi si voi asta.

ÎNTRE RFG si Rusia nu i-o fi mergand BINE Poloniei, dar NICI FRIG nu-i este, ca sa spunem zicala de la coada la cap.

Polonia are tehnologia RFG si ENERGIA la pretz preferentzial de la GasProm, „zacamintele alea imense” sunt praf in ochi sa scada pretzurile 🙂
Asa a scos si Ceausescu carbune si petrol din RESTURILE ARUNCATE pe la Anina de cei din Epoca Chezaro-Craiasca.

Vreau sa aud UN SINGUR MOTIV LOGIC sa bage betze-n roate Polonia fluxului de gaz dinspre Rusia catre Frantza, Italia sau RFG. Ca vraja cu zacamintele n-o sa-i impresioneze pe rusi.
Aaa!, poate c’asa vrea LONDON si SHELL-Oil care au ramas p’afara in ghisheftul asta? :-))

Bai voi de ce scrietzi gogoashe ovreiesti?
Nu vedetzi ca USA au REvandut Polonia si Ucraina Rusiei ptr „becul verde” la interventzia in IRAN?

Polonia NU va face NIMIC sa incurce GasProm ptr ca acusi este gata CONDUCTA prin Marea Nordului.

Si atunci isi aduce aminte de ei GasProm si INCHIDE „Drujba” sovietica ce ducea candva gaz spre DDR-ul lui Honnecker, le da voie sa-si foloseasca „imensa rezerva” asa cum isi foloseste si Romania „imensa rezerva” de i-a halit-o OTVul austriac.

Gormogon 08-04-2010 - 14:09

Bah djydane, a mai faina pasare sugrumata kosher …îi carnea da pork 😉
–––––––––––
Salut Gugule…..

mihu 10-04-2010 - 16:13

..muri si Lech Kaczinszky..si toti factorii de decizie din Polonia impreuna cu seful armatei si seful servicilor secrete poloneze!..amaraciune mare in Rusia.Putin e trist iar FSB ul a declarat zii de doliu udata din belsug cu vodka si caviar..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult