Acasa InternationalExterne Jaf armat în Bulgaria: 1 milion de euro furaţi

Jaf armat în Bulgaria: 1 milion de euro furaţi

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Cinci bărbaţi mascaţi, inarmaţi, care erau îmbrăcaţi în uniforme de poliţie au jefuit un campion blindat în cursul nopţii de miercuri spre joi în Bulgaria.

Jaf armat in Bulgaria (foto:infomm.ro)

Potrivit Novinite, citată de Agerpres, autoturismul blindat care transporta cel puţin 2 milioane de leva, ceea ce înseamnă aproape 1 milion de euro, a fost oprit pe drumul dintre oraşele Sevlievo şi Gabrovo de un SUV, cu plăcuţe de înmatriculare străine. Din SUV au ieşit cinci persoane înarmate, mascate şi îmbracate în uniforme de poliţie bulgăreşti care au tras câteva focuri de arme, după care au luat banii din camionul blindat şi au dat foc acestui vehicul, fugind apoi cu mai multe SUV-uri.

Agenţii de securitate care se aflau în vehiculul blindat în momentul producerii jafului sunt încă în stare de şoc şi nu pot fi chestionaţi pentru a oferi mai multe răspunsuri. De asemenea, Ministerul de Interne bulgar a refuzat să ofere mai multe informaţii oficiale deocamdată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult