Acasa InternationalExterne Japonia lovita de tsunami

Japonia lovita de tsunami

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Coasta de nord – est a Japoniei a fost lovita duminica de un tsunami de aproximativ 1,20 m, la arpoape 24 de ore dupa cutremurul de 8, 8 grade, produs langa Chile, informeaza BBC. Avand in vedere ca autoritatile japoneze au emis un ordin de evacuare a peste 300.000 de persoane din trei prefecturi de pe coastele nordice, in aceste regiuni nu au fost inregistrate victime. Intre timp, potrivit autoritailor chiliene, numarul victimelor cutremurului a depasit 300 de persoane.

0 comentariu

DACIANA 25-03-2010 - 20:12

…daca dumneavoastra credeti ca publicul vrea corupti dupa gratii. Eroare.
Legea sa fie respectata, de la vladica pana la opinca!
Cat despre circ stiti de unde vine comanda…

pompiliu bota 25-03-2010 - 21:03

DACĂ AŞ FI JUDECĂTOR NU L-AŞ ARESTA PE VOICU!TREBUIE JUDECAT ÎN LIBERTATE!

Naedim Costica 26-03-2010 - 06:04

Monica Macovei face parte din acei fanatici ai unei idei,a unei meniri istorice pe care nu a dorit sa o iroseasca atunci cand tara a apelat la competenta si caracterul ei.
Figura firava ,a indurat cu stoicism,cat a fost Ministru al justitiei,o campanie de defaimare fara precedent.Si a infruntat situatia singura pentru ca dl.Tariceanu a facut practic parte dintre delatorii ei,mai ales atunci cand s-a convins ca asemenea fanatic al datoriei nu il va ajuta in trucarea justitiei,chiar daca a fost vorba de patronul dlui Tariceanu.

La baza calomniilor au stat falsuri,martori anonimi,chiar si un bolnav psihic sau un condamnat pentru luare de mita,toate acuzatiile s-au facut fara nici cele mai elementare norme deontologice.
Raul in justitie s-a aratat a fie enorm in Romania iar pentru coruptii deveniti clientii justitiei atacul anti-Macovei s-a facut fara menajamente.

Importante resurse financiare si umane au fost mobilizate pentru dislocarea Monicai Macovei de la Justitie sau ruperea tandemului Basescu-Macovei. O astfel de campanie de defaimare nu se face cu bani putini, fara achizitii de constiinte sau activarea tuturor complicitatilor trecute si actuale.

Asa cum subliniaza ziaristul Gelu Trandafir,i-au inventat Monicai Macovei: un tata tortionar, comandant al trupelor de Securitate de la Casa Poporului (desi omul era jurist la Semanatoarea); o betie la Costinesti, vazuta doar sub protectia anonimatului; un mandat de arestare semnat in alb; o scrisoare, nesemnata de data aceasta, prin care ar fi cerut schimbarea procurorului din dosarul Patriciu; chiar si o -victima – fostul sef al restaurantului Garii, o namila de om care a iesit in public sub protectia lui Dan Voiculescu pentru a ne spune cum l-ar fi batut la ancheta, -cu salbaticie-, Monica Macovei si cum ii vine si acum sa planga la amintirea loviturilor pe care femeia i le-ar fi aplicat in urma cu 20 de ani.

procurorul 26-03-2010 - 06:49

Macovicai nu i-a fost inventat nimic. Pana si mandatul in alb exista. Si n-au aparut multe prostii facute de madam pt ca ce a facut inainte de 89 a fost distrus, ca nu se pastreaza 1000 de ani, altfel te cruceai sa vezi tortionarism si la distinsa europarlam-madam. Hai n-o mai spalati atata ca are cine s-o facacacacaca!

sophie 26-03-2010 - 15:21

Daca acest caz Voicu este de natura a face curatenie si de a civiliza societatea romaneasca, atunci acest fapt trebuie sa se produca prin mijloace extrem de civilizate. Fara scurgeri de documente, fara show mediatic si fara celelalte chestiuni la care asistam cu totii. Pentru ca si stilistica in care faci ordine arata ce fel de ordine iti doresti.
Daca, insa, te apuci sa faci ordine prin mijloace la fel reprobabile ca cei care au produs dezordine inseamna ca nu vrei decat razbunare. Pentru simplul motiv ca acum poti sa te razbuni. Iar asta nu duce la nimic bun.

jan dinu 26-03-2010 - 16:12

Ce rau itzi pare ca se deztrama ciorapii
!Tonul tau arata simpatie pentru VOICU ..
shi-i plingi de mila „victimizindu-l …
Esti shi tu tziganka ori doar exportata
in Germany pentru motive numai de tine stiute ?!
JD

Naedim Costica 26-03-2010 - 17:49

Draga Doamna Sophia,
Va inselati amarnic.Tara noastra nu este edenul ci o locatie a coruptiei.

Sa fie senator al Romaniei acest interlop este o insulta adusa poporului roman.
daca nu ar fi intervenit presa si opinia publica un asemenea imoral nu ar fi patit nimic si chiar ar fi crezut ca Romania este WC-ul sau si al interlopilor.

Poate ca sunteti sincera dar aceasta sinceritate nu este pentru Romania si Senatorii PSD

Adrian D 27-03-2010 - 15:23

Ce de idei emit ideologii de serviciu! Nici nu le baiguie prin cap ca toate aceste scurgeri de informatii pot fi extrem de usor speculate de catre un avocat trecut de genunchiul broastei. Si ca, urmare a acestui fapt, ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva intentia reala nu este decat una de imagine, si nu de a pedepsi vreo fapta de coruptie.
Cat despre optiunea de a face linsaje publice in loc de justitie, se mai poate adauga ceva? Ai zice ca magistratii sunt parasutati de extraterestri, nu aflati sub controlul institutiilor Statului…

Tase 29-03-2010 - 16:19

FELICITARI JUDECATORILOR DIN TRIBUNALUL TIMIS (D-L RADU HERCIU) CARE S-AU ALATURAT ACESTUI PROTEST. PROCURORI DNA INCOMPETENTI SI SPAGARI AU LUAT GRADUL CEL MAI MARE PROFESIONAL PE BAZA DE TABEL. ESTE CAZUL FOSTULUI PROCUROR SEF DNA TIMIS- SPERIUSI VLAD VASILE- CARE PE SPAGA A DAT N.U.P.IN CEA MAI MARE TEAPA IMOBILIARA DIN TIMISOARA „TEAPA RADISSON” DE 3 MIL. EURO. CAZUL A FOST REDESCHIS DE DNA CENTRAL S-A LASAT CU ARESTAREA ESCROCILOR DAR ESCROCUL PRINCIPAL-SPERIUSI- A FOST LASAT SA IASA LA PENSIE INAINTE DE LIMITA DE VARSTA SI SA DEVINA AVOCAT. MAFIA DIN DNA ISI ACOPERA ACOLITII IAR IN CAUZE CU MICII GAINARI ISI ARATA MUSCHII SI ISI BATE JOC DE ORICINE PRIN RECHIZITORII FANTAZISTE.
VEZI CUM A INSTRUMENTAT ACEST PROCUROR „INCORUPTIBIL” CAZUL ELECTRICA BANAT, CINE CUNOASTE DOSARUL STIE DESPRE CE ESTE VORBA. DEOARECE PROCURORUL DNA- SPERIUSI- DOREA SA URCE IN VARFUL SISTEMULUI A FACUT DIN ACEST DOSAR UN MAMUT PRIN CARE A NENOROCIT SI SOARTA UNOR OAMENI COMPLET NEVINOVATI , TRIMITINDU-I IN JUDECATA LA GRAMADA.
DIN PACATE MAGISTRATII CORECTI SI CINSTITI DIN SISTEM NU POT AVANSA DIN CAUZA ACESTOR SACALI NEPROFESIONISTI, SANTAJABILI SI CARE ACTIONEAZA LA APASAREA PE BUTOANE.
MA ALATUR SI EU ACESTUI PROTEST.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult