Acasa InternationalExterne Javrele în sutană ale Moscovei aruncă blesteme asupra românilor VIDEO

Javrele în sutană ale Moscovei aruncă blesteme asupra românilor VIDEO

scris de M.A.B.
14 afisari

KGB-işti deghizaţi. Javrele în sutană ale Moscovei aruncă blesteme asupra românilor: “să aibă lepra lui Ghezie, strangularea lui Iuda şi îngerul Domnului să le fie la spatele cu sabia”.

Javrele în sutană ale Moscovei aruncă blesteme asupra românilor

Javrele în sutană ale Moscovei aruncă blesteme asupra românilor

Pentru că, în Republica Moldova, se sărbătoreşte Naşterea Domnului (Crăciunul), de către din ce în ce mai mulţi oameni, pe 25 decembrie (“stilul românesc”), în loc de 7 ianuarie (stil vechi, rusesc), un grup de preoţi de la Eparhia de Bălţi şi Făleşti şi-au exprimat vineri nemulţumirea.

Într-o conferinţă de presă, cele trei javre, “deghizate” în sutană (unul dintre ei mai are şi faţă de persoană cu afecţiuni mintale), au acuzat proiectul de lege înaintat de Partidul Liberal privind declararea zilei de 25 decembrie drept zi de sărbătoare naţională şi includerea acesteia în lista zilelor de odihnă care nu se recuperează în Republica Moldova, transmite UNIMEDIA.

„Unii parlamentari au manifestat ingerinţă în treburile Bisericii, dorind să schimbe data noastră strămoşească de sărbătorire a Crăciunului pe 7 ianuarie. Este un păcat şi o profanare să-ţi faci PR politic pe tradiţii care dăinuie de mai bine de 2.000 de ani şi a valorilor noastre strămoşeşti”, a declarat Maxim Guzun, reprezentantul Eparhiei de Bălţi şi Făleşti.

Preoţii au declarat că Naşterea Mântuitorului Iisus Hristos nu poate fi sărbătorită de două ori pe an şi i-au îndemnat pe credincioşi să revină la sărbătorirea Crăciunului pe 7 ianuarie, conform stilului vechi.

Feţele bisericeşti afirmă că bisericile în care s-a slujit pe stil nou ar trebui curăţate cu apă sfinţită. Totodată, aceştia au adus aminte de blestemele la care vor fi supuşi cei care sărbătoresc Crăciunul pe stil nou: “Acei are vor sărbători Crăciunul nu pe ziua indicată de Hristos, atunci ei vor fi daţi anatemei conform canoanelor şi blestemelor date în 1756 de Patriarhului Chiril al V-lea, pe care nimeni până astăzi nu le-a anulat. Acei care vor sărbători Crăciunul pe 25 decembrie să aibă lepra lui Ghezie, strangularea lui Iuda şi îngerul Domnului să fie la spatele lui cu sabia”.

11 comentarii

MI-5 04-01-2013 - 22:56

” Acei care vor sărbători Crăciunul pe 25 decembrie să aibă lepra lui Ghezie, strangularea lui Iuda şi îngerul Domnului să fie la spatele lui cu sabia”.

Blestemul ăsta să se întoarca de 1000 de ori, la cei care l-au rostit.

Toată biserica ortodoxă de rit moscovit este infestată cu păduchi fesebişti.

adriaan 05-01-2013 - 11:41

ideea e simpla-ori cu rusii,ori cu Europa si SUA! eu sunt fara rezerva pro-civilizatie si pro west!! duca-se dre.. in rusYA! ASTA-I TARA NOASTRA,nu a muscalilor! AFARA! Cimadan,vaksal,rasia…

urbos 05-01-2013 - 17:00

Mai lasa SUA. Acolo pute ca dracu, nici Craciun nu le mai da voie sa spuna.

ValVerde 05-01-2013 - 17:44

Cum poate sa incapa atita prostie intr-un creier atit de mic ??!!

Andrei 08-01-2013 - 10:19

Cu mare straduinta eee crezi ca e usor … asta-i exprimarea lui civilizata ……….

andra 05-01-2013 - 05:39

Sfintii si martirii rusi sa aiba in paza Biserica si comunitatea credinciosilor rusi!

NELIDA 05-01-2013 - 05:44

Dece atatea blesteme pe capul nostru ca sarbatorim Craciunul asa cum il sarbatoreste toata Europa ? Daca l-ar avea pe Christos Domnul in inimile si comportamentele lor nu ar blestema ci s-ar ruga pentru semeni lor doar sunt
duhovnici si deaceia sunt platiti. Inca odata dau dovada ca nu sunt crestini nici in vorbe si nici in fapte deaceia isi vor lua rasplata. Fiti pe pace ca blestemele lor cad asupra capurilor lor.

ValVerde 05-01-2013 - 07:08

„Fiti pe pace ca blestemele lor cad asupra capurilor lor.”

===

Of ce usurare ! Imi pierdusem somnul si imi scuipam in san din cinci in cinci minute.

Petrus 05-01-2013 - 13:51

idiotii nici macar nu realizeaza ca si ei sarbatoresc craciunul pe 25 dec, dar calculat gresit dupa calendarul iulian, incorect astronomic. In secolul urmator il vor sarbatori pe 8 ianuarie, altfel vor ajunge in cateva mii de ani sa-l sarbatoreasca de paste. dat fiind ca pe 25.dec se sarbatorea ziua zeului mithra, preluata de imparatul constantin ca nasterea domnului, deci nu a avut loc nicio nastere ci era prima zi de „renastere” a soarelui, dupa trei zile de moarte aparenta (nemiscare) pe cer, rusii,georgienii, sarbii si partial muntele athos si ierusalimul -deci circa 3% din lumea crestina-ar putea usor sa treaca la calendarul gregorian. dar ivan ti se urca pe divan…

gabriel 07-01-2013 - 04:33

Iata un fragment dintr-o Pastorala a Patriarhului Ecumenic Chiril al Constantinopolului din anul 1756:
„Cei ce se vor alipi la Pashalia gregoriană şi călindarul nou papistăşesc, fie el Preot sau mirean, să fie îndepărtat de la Dumnezeu şi blestemat: pentru ca după moarte să nu putrezească, ci să rămână în veşnicile munci. Pietrele şi fierul să se desfacă şi să se risipească, iar acelaşi niciodată şi nicidecum Să moştenească el lepra lui Ghezie şi să se gâtuie ca Iuda. Să fie pre pământ ca odinioară Cain, în tot locul tremurând şi oftându-se; mânia lui Dumnezeu să fie preste capul lor, iar soarta lor să fie cu Iuda vânzătorul şi cu tăgăduitorii de Dumnezeu, iudeii; pământul, desfăcându-se să i înghită pre ei, cum au înghiţit pre Adrian (Aviron) şi Datan.
Îngerul Domnului să-i gonească pre ei cu sabiea în toate zilele vieţii lor, să stea el sub toate anatemele Patriarhilor şi a Soboarelor, sub veşnica lepădare de la biserică şi aruncaţi în nestinsa gheenă a focului. Amin

Romeo2110 07-01-2013 - 08:31

Atat Mitropolia Moscovita a Basarabiei, cat si Mitroplia care tine de BOR, sarbatoresc Craciunul pe stil vechi. Mitropolitil Petru de Balti are binecuvantarea Sf Sinod al B.O.R.
Oamenii politici nu au competente in aceste probleme; deci isi depasesc atributiile. Pe de alta parte zona politicului pute rau a masonerie care oricum este lovita de mai multe anateme.

Ceea ce se intampla in Republica Moldova pare o ingerinta brutala a masoneriei in viata Bisericii Ortodoxe, IMPOTRIVA BISERICII ORTODOXE.

Nu sunt am cunostinte de drept canonic; oricine publica un articol cu pretentia de minima profesionalitate, consulta parerea specialistilor.

Acelasi discurs in are gruparea schismatica „ortodoxa” stilista din Romania cu sediu la Slatioara – la proliferarea cartea a contribuit kgb-ul din Ucraina si Rusia. In plus ortodocsii care trec la „Biserica” de rit vechi (stilista) sunt botezati a 2 a oara.

Au circulat pe internet articole, documente foto si video conform carora dl Florian Bichir, „preot” stilist. Dl Bichir este persoana publica ce apare pe diverse posturi TV la ora de maxima audienta imracat ca laic. Puteti lamuri multe din aceste aspecte.

Daca sunteti profesinisti, cauati probele video, cereti-i ca confirme sau sa dezminta acest lucru.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult