Acasa InternationalExterne Jimmy Carter a fost spitalizat

Jimmy Carter a fost spitalizat

scris de Ziua Veche
20 Afisari

Jimmy Carter Fostul preşedinte american Jimmy Carter, în vârstă de 85 de ani, a fost spitalizat marţi la Cleveland, în statul Ohio, după ce s-a îmbolnăvit în urma unui zbor cu avionul, a declarat un purtător de cuvânt al autorităţilor aeroportuare din acest oraş din nordul Statelor Unite. Fostul presedinte, care are o agenda publica incarcata si si-a lansat recent ce de-a 26-a casa, a fost dus la spital de paramedici direct de la aeroport, unde aterizase avionul in care se afla.

Un purtator de cuvant al aeroportului, Jacqueline Mayo, a precizat ca medicii au fost informati ca la bordul aeronavei companiei Delta se afla un barbat care se simte rau. „Paramedicii l-au identificat pe pasager ca fiind fostul presedinte american Jimmy Carter. L-au coborat din avion si l-au transferat la spital”, a adaugat ea.

Mayo a precizat ca nu are informatii legate de starea de sanatate a lui Jimmy Carter. Un purtator de cuvant al spitalului a spus ca nu poate confirma nicio informatie la acest moment.

 

 

0 comentariu

dosima 21-04-2010 - 15:14

1. Cati oameni au apelat pana acum la aceasta procedura?
2. Ce ii determina pe unii sa apeleze la astfel de proceduri?

Liviu 21-04-2010 - 23:57

… nu stiu daca sunteti si profesor dar prin ceea ce faceti sunteti oricum un invatator ! Am numai 2 intrebari, una cu caracter profesional si cealalta care tine de traiul zilnic din tara asta:
1) Pana la ce varsta poate o femeie sa dea nastere unui copil sanatos, conceput pe cale naturala ? Este vorba de situatiile cele mai normale si nu de exceptiile care se intampla una la nu stiu cate milioane !
2) Cum vedeti d-tra traiul in tara asta in care un om de valoare ajunge sa se planga prin strainatate ca sa fie lasat sa traiasca aici in conformitate cu principiile morale si sanatoase care ar trebui sa guverneze orice domeniu de activitate ?!
Multumesc.

Crina 22-04-2010 - 09:27

Pentru o femeie care isi doreste un copil exista o mare dilema: nastere naturala sau cezariana? Stiu ca este un subiect extrem de controversat, dar as vrea sa stiu si parerea D-lui doctor, mai ales daca viitoarea mama are peste 30 de ani.

simona 22-04-2010 - 12:20

mai poti ramane insarcinata natural daca are ureaplasma urealliticum? de ce numele femei slabesc dupa ce fac tratamente cu PUREGON si medrol? Nu trebuia invers? adica sa se ingrase…

biker 22-04-2010 - 12:24

este adevarat ca bicicleta afecteaza calitatea spermei? 2.de ce sint privite persoanele care nu au putut avea copii ca niste handicapate in aceasta societate deformata?

pentru Seherezada 22-04-2010 - 12:33

Este posibil ca o familie sa aiba 14 copii in 16 ani ?

Dorin Teodorescu 23-04-2010 - 10:25

Draga domnule Nitescu,
Am castigat si eu la CEDO un proces cu Statul Roman (procesul are la baza tot un litigiu de munca inceput in anul 2000, ca si al dvs…)
Sunt, ca si dvs, o dubla victima…

Cauza Teodorescu contra Romania in Monotorul Oficial
http://moficial.ro/2009/301-400/0386.pdf
Daca nu va cer prea mult dat-mi va rog un semn pe internet. Poate impartasim niste impresii reciproc utile…
Va doresc numai bine.

Multumesc Ziuaveche.ro

Mihaela 29-04-2010 - 12:58

Buna ziua,
as dori coordonatele de contact ale d-lui doctor/cabinet in vederea programarii unei consultatii.
Va multumesc!
Mihaela

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult