Acasa InternationalExterne JO de la Londra: 480 de agenţi suplimentari la Heathrow

JO de la Londra: 480 de agenţi suplimentari la Heathrow

scris de Stefan Galai
5 afisari

Pentru perioada Jocurilor Olimpice de la Londra, pentru a evita cozile la controalele paşapoartelor pe aeroportul londonez Heathrow, vor fi recrutaţi agenţi suplimentari.

480 de agenţi suplimentari vor fi recrutaţi în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra pentru a evita cozile la controalele paşapoartelor pe aeroportul londonez Heathrow, a anunţat joi agenţia însărcinată cu securitatea la graniţe, după o polemică privind cozile de aşteptare care sunt în prezent pe aeroport.

„Ştim că au fost prea lungi cozile de aşteptare”, a spus un purtător de cuvânt al agenţiei. „De aceea am angajat 480 de persoane în plus pentru perioada Jocurilor Olimpice”, a adăugat purtătorul de cuvânt, precizând că problema va fi de asemenea soluţionată pe termen lung de modificări în schemele de serviciu, informează AFP, preluată de Moldpres.

Aceste întârzieri au provocat preocupări privind capacitatea aeroportului Heathrow, din Londra, de a absorbi fluxul de sosiri în perioada în care vor avea loc Jocurile Olimpice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult