Acasa InternationalExterne Jobbik incearca sa scoata basma curata un terorist

Jobbik incearca sa scoata basma curata un terorist

scris de Ziua Veche
25 Afisari

.Gyorgy Budahazy, unul din cei mai cunoscuti extremisti din Ungaria, ce a fost arestat in anul 2009, fiind acuzat de terorism, detinerea de materiale explozibile si planificarea unor atacuri impotriva mai multor persoane, ar putea scapa de proces, dupa ce Jobbik a reusit sa stranga suficinete semnaturi pentru a-l propune ca si candidat la alegerile parlamentare din luna aprilie.

In cazul in care decizia Jobbik nu va fi contestata in justitie, Budahazy ar putea beneficia de imunitate, iar procesul impotriva sa va trebui suspendat. Potrivit ultimelor sondaje de opinie, la alegerile parlamentare de luna viitoare, aproximativ 57 % dintre maghiari vor vota pentru Fidesz, principalul partid de opozitie, 21 % pentru socialisti si 9 % pentru partidul extremist Jobbik, informeaza MTI. Partidul condus de Gabor Vona inregistreaza o crestere fata de luna martie si are sanse reala sa devina cea de-a treia forta politica din Ungaria.

0 comentariu

Romani, 11 . 28-03-2010 - 21:08

Intreb dar:” S-au poticnit ei ca sa cada ? Nicidecum !Ci, prin alunecarea lor s-a facut cu putinta mantuirea neamurilor, ca sa faca pe Israel gelos.”
–––––––––––––-

Pr. Petroniu Tanase spune:
„Israel s-a lepadat de Domnul sau si un nou Israel Intampina pe Domnul intrand In Ierusalim.
„Adunare vicleana si desfranata, canta Biserica la vecernia de duminica seara, care n-ai pazit credinta barbatului tau; pentru ce tii Testamentul, caruia n-ai fost mostenitoare? Pentru ce lauzi cu Tatal, lepadandu-te de Fiul…”.Israel s-a lepadat de Domnul sau si un nou Israel Intampina pe Domnul intrand In Ierusalim.”
––––––––––-

17.Iar daca unele din ramuri au fost taiate si daca tu, care erai dintr-un maslin salbatic, ai fost altoit in locul lor si ai fost facut partas radacinii si grasimii maslinului,
18. nu te fali fata de ramuri. Daca te falesti, sa stii ca nu tu tii radacina, ci radacina te tine pe tine.
19. Dar vei zice:”Ramurile au fost taiate ca sa fiu altoit eu.”
20. Adevarat, au fost taiate din pricina necredintei lor, si tu stai in picioare prin credinta. Nu te ingamfa dar, ci teme-te!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult