Acasa InternationalExterne Jobbik vrea eliminarea imunitatii parlamentarilor maghiari

Jobbik vrea eliminarea imunitatii parlamentarilor maghiari

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Ungaria are nevoie de noi legi, in baza carora “criminalii politici” sa poata fi adusi in fata justitiei, a declarat Gabor Vona, liderul partidului extremist Jobbik, in cadrul unui eveniment organizat duminica la Budapesta de formatiunea sa. Vona, care candideaza la postul de premier, a afirmat ca partidul sau “nu se teme sa ceara judecarea acestor politicieni (…) multi dintre acestia aflandu-se si in prezent in parlament”. El a mai precizat si ca intentioneaza sa elimine imunitatea parlamanetara, potrivit site – ului politics.hu. Liderul Jobbik a prezentat si o parte din prioritatile partidului pe care il conduce, printre acestea aflandu-se crearea de noi locuri de munca, impunerea unor noi taxe pentru companiile multinationale, precum si renegocierea conditiilor acordului incheiat de Ungaria cu Fondul Monetar International. Potrivit ultimelor sondaje de opinie, Jobbik are mari sanse sa devina cea de-a treia forta politica din Ungaria, in urma alegerilor parlamentare programate pentru luna aprilie.

0 comentariu

cercetas 26-03-2010 - 12:22

Ce de legume, ohoho!
Cica la romani merge schema cu haiducii haiosi, care jefuiasc auru si da inapoi glume, ss se mai inveselesca poporu.
Ca auru inapoi nu-l da, pai ce? sa-l risipesca prostii?

cercetas 26-03-2010 - 12:30

Subiectu este despre amatorii care nici nu prea stiu ce fac, si dau si ei din gura cu minciuni si chiupeli-juleli marunte sau prostesti.

FORESKIN 29-03-2010 - 00:55

..cand l-au operat de flatulentza cronica verbala…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS