Acasa InternationalExterne Joe Biden a vorbit in PE despre amenintarea reprezentata de programul nuclear al Iranului

Joe Biden a vorbit in PE despre amenintarea reprezentata de programul nuclear al Iranului

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Actiunile autoritatilor de la Teheran ar putea declansa o cursa a inarmarii nucleare in Orientul Mijlociu, a declarat joi, vicepresedintele american, in cadrul discursului sustinut in fata Parlamentului European.

Nu ar fi ironic ca dupa caderea Cortinei de Fier… sa apara o noua cursa a inarmarii in una din regiunile cele mai instabile din lume”, a afirmat Biden, citat de BBC, subliniind faptul ca, in acest ritm, Iranul nu face altceva decat sa se izoleze. El a vorbit si despre necesitatea intensificarii cooperarii dintre Statele Unite si Uniunea Europeana, deoarece, “in momentul de fata avem nevoie unii de altii mai mult ca oricand”. O Uniune Europeana puternica este “esentiala pentru securitatea americana pe termen lung”, a mai adaugat acesta. In perioada 5-8 mai, Joe Biden efectueaza o vizita oficiala in Europa, mai exact la Bruxelles si Madrid, in cadrul careia se va intalni cu oficiali ai UE si NATO.

0 comentariu

FORESKIN 05-04-2010 - 16:44

…de probleme INEXISTENTE… Inca CEVA… daca chestia cu „exclusivitatea strategica” s-a anulat dupa incheierea concesiunii – concesiunea se refera la un Act INEXISTENT – si deci ESTE NULA – corcodeilor.. Va’nvartiti ca cainele dupa coada… Eh.. PROSTI ca’n Romania…

bono 06-04-2010 - 15:02

Pai oameni buni hai sa ne lamurim!!!!Ce nu se stie de ce se zbat agentiile de agenturare nave este ca la fiecare vapor care intra sau iese din portul Constanta ei primesc un comision de la cei care presteaza servicii pt acel vapor!!!Sa fiu mai clar: la un vapor indiferent ca intra sau iese din port „lucreaza” niste srl-uri si anume de remorcaj,de legat-dezlegat nave,de pilotaj nave care ca sa lucreze adica sa trebuie sa „negocieze” cu agentul sa-i „bage” vapoare contra unui comision bineinteles!!!un comision care se da legal pe hartie dar mai important este cel care se da la „negru”.Deci pe linga faptul ca agentul de nave este platit de armator ca sa achite in Romania toate cheltuielile legate de operarea unui vapor,el mai incaseaza un comision legal ca discount la factura si unul ilegal-care este cel mai important!!!!-de la companie de remorcaj,companie de legatori etc!!!!Cine nu da nu primeste vapoare,cine nu primeste vapoare nu are ce sa munceasca!!!!!!Este usor de verificat daca se vrea numai cerind de la Registrul Comertului lista cu actionarii acestor firme!!!!Gata ajunge ca am spus prea multe!!!!!Saraca noastra Romanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult