Acasa InternationalExterne Joe Biden: Ucraina nu va fi niciodată o victorie pentru Rusia

Joe Biden: Ucraina nu va fi niciodată o victorie pentru Rusia

scris de Misu Andrei
53 Afisari

După vizita-surpriză de la Kiev, președintele american Joe Biden susține un discurs istoric, al doilea în mai puțin de un an, la Castelul Regal din Varșovia, pentru a reitera angajamentul SUA față de sprijinirea Ucrainei și a consolida unitatea occidentală în timp ce războiul se complică.

Kievul rămâne puternic și, cel mai important, este liber.

Toată lumea și toate democrațiile au primit un test, răspunsul Ucrainei e fost simplu si profund.  Suntem uniți, avem de răspuns la întrebări fundamentale despre principiile noastre.

Putin nu mai are aceeași putere, rămânem alături de Ucraina.

Autocrații înțeleg un singur lucru: Nu, nu-mi vei lua țara, libertatea și libertatea. Ucraina nu va fi niciodată o victorie, oamenii refuză să trăiască într-o lume a disperării și a întunericului.

Nimeni nu poate privi în altă parte în fața atrocităților. Este o tragedie. Brutalitatea Rusiei a fost la un nivel incredibil.

Mesaj către poporul rus: Occidentul nu vrea să distrugă Rusia. Putin a ales acest război. Ne asigurăm că Ucraina se poate apăra.

Lumea se adună pentru a condamna războiul lui Putin.

Ne vom asigura că Rusia va plăti prețul. Îi vom trage la răspundere pentru crimele împotriva umanității. Munca este dificilă, dar este importantă. Vor fi zile grele, dureroase.

„Vom apăra fiecare centimetru al NATO”, trebuie să ne gândim ce fel de lume vrem să construim. Trebuie să alegem între distrugere și construcție. Nu există aspirație mai mare pentru libertate. Inamicul este un tiran. Stați alături de noi, noi vom sta alături de voi.

Dumnezeu să-i binecuvânteze pe eroii Ucrainei!

Multumesc Polonia pentru tot ce faceți!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS