Acasa InternationalExterne John Kerry, în locul lui Hillary Clinton, la Departamentul de Stat

John Kerry, în locul lui Hillary Clinton, la Departamentul de Stat

scris de M.A.
6 afisari

Secretarul de Stat american în exerciţiu Hillary Clinton, aflată încă în convalescenţă după ce s-a îmbolnăvit la începutul lui decembrie, l-a felicitat vineri pe succesorul său John Kerry, un „om de Stat”, numit de preşedintele Barack Obama viitorul secretar de Stat.

John Kerry, în locul lui Hillary Clinton, la Departamentul de Stat

John Kerry, în locul lui Hillary Clinton, la Departamentul de Stat (foto: theatlanticwire.com)

„Am vorbit astăzi cu senatorul John Kerry şi l-am felicitat pentru nominalizarea sa ca viitorul secretar de Stat. Am vorbit de asemenea cu preşedintele Barack Obama pentru a îi spune că a făcut o alegere excelentă”, a scris într-un comunicat, Hillary Clinton care nu a mai desfăşurat nicio activitate publică de la 7 decembrie, fiind bolnavă.

Ea a apreciat că actualul preşedinte al comisiei Afacerilor Externe din Senat, care a fost candidat democrat la alegerile prezidenţiale din 2004, are „diplomaţia în sânge” şi „va aduce ţării noastre decenii de experienţă în relaţiile internaţionale”, transmite Mediafax.

John Kerry este „un om de stat respectat în întreaga lume care va fi capabil să menţină leadershipul mondial al Americii”, a mai apreciat lidera diplomaţiei americane din ultimii patru ani.

În cadrul unui discurs la Casa Albă, alături de Kerry însă în absenţa lui Clinton, preşedintele Obama a adus un omagiu „prietenei” sale şi „extraordinarului secretar de Stat Hillary Clinton„.

„Hillary voia cu adevărat să fie aici azi însă se recuperează încă”, a spus acesta. „Am putut să vorbesc cu ea astăzi, este într-o stare de spirit bună şi este nespus de entuziasmată” de nominalizarea lui Kerry, a afirmat preşedintele. Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a nominalizat pe senatorul John Kerry pentru funcţia de secretar de Stat, în locul lui Hillary Clinton.

8 comentarii

salut 22-12-2012 - 13:10

Inainte de aceasta noua numire, secretarul de stat a fost sotia celui mai bun presedinte aerican dupa 2WW.
Noua numire este sotul lui madame Ketchup.
Progres.

ValVerde 22-12-2012 - 16:18

Bou’i bou fara partinire.
Iti afirmi ignoranta cu acelasi entuziasm, indiferent de tema.

Kerry are o cariera politica proeminenta de prin anii ’70
A fost bogat dinnainte de a se casatori cu actuala nevasta.

A avut o cariera militata inainte de a se baga in politica, a studiat la Yale.
S-a casatorit cu D-na Ketchup in 1995.

Bunicii lui din partea tatalui sint evrei din Silezia, convertiti la catolicism in America.

Hahahahahahah

Hai, idioti ai forumului, puneti flasneta cu evreii, prapaditilor.

urbos 22-12-2012 - 16:39

Clintoneasa era si javra si complet idioata. Faptul ca a fost nevasta sotului, chiar e irelevant. Deci nu cred ca-i vreo paguba.

ValVerde 22-12-2012 - 18:40

„Clintoneasa era si javra si complet idioata”

===

Pentru ca a refuzat in mod sistematic sa se consulte cu tine inainte de a lua decizii….nu e asa?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-12-2012 - 19:06

…aka-katz SFINCTERISTurbose maxim din intelectul unui vierme amphutzit -,,urbos
22-12-2012 at 16:39

Clintoneasa era si javra si complet idioata. Faptul ca a fost nevasta sotului, chiar e irelevant.
Neica NIMENI a blogosferei adevarata RUSINE sandu dobre!+

MI-5 22-12-2012 - 14:21

Pe madama clinton au ajuns-o blestemele românilor.

un crestin 22-12-2012 - 15:49

Despre Henry John Heinz

La varsta de sase ani, H.J.Heinz a inceput sa-si ajute mama la ingrijirea micutei lor gradini din spatele casei. La doisprezece ani, lucra trei acri si jumatate din gradina, folosind un cal si o caruta pentru livrarile facute de trei ori pe saptamana la aprozarele din Pittsburg. A continuat si si-a fondat propria companie si a denumit-o „57 de sortimente”. Compania Henry John Heinz a fost luata de o corporatie in 1905, iar astazi, la peste o suta de ani mai tarziu, vinde peste 1300 de produse in intreaga lume. De la ketchup la hrana pentru bebelusi. Dar sunt si alte lucruri pe care trebuie sa le stim: H,J,Heinz l-a iubit pe Dumnezeu si s-a implicat profund in promovarea scolii duminicale din Pittsburg si din lumea intreaga.

Compania lui s-a remarcat prin promovarea pregatirii heanei in conditii higienice si de siguranta si prin faptul ca a fost deasupra acelor vremuri in relatiile cu angajatii. El le-a oferit beneficii medicale gratuite, facilitati de practicare a inotului si a gimnasticii si a promovat femeile in posturi de raspundere mai mare, facandu-le supervisor. Si-a castigat reputatia de a fi imbunatatit conditiile de munca si de trai ale muncitorilor lui.

In testamentul sau sau, H.J.H. a scris: ” Doresc la inceputul acestui testament, ca cea mai importanta parte a lui, sa-mi exprim o marturisire a credintei mele in Isus Hristos ca Mantuitor al meu. Doresc totodata sa aduc marturie despre faptul ca de-a lungul vietii mele, in care au existat bucurii si necazuri neobisnuite, am fost sustinut in chip minunat de credinta mea in Dumnezeu prin Isus Hristos. Mostenirea aceasta mi-a fost lasata de dedicata mea mama, o femeie cu o credinta puternica si ei ii atribui orice succes pe care l-am atins”.

salut 22-12-2012 - 15:57

Mda, toti astia care ajung celebri si plini de bani descopera ca stramosii lor care aveau inca noroi intre degetele de la picioare, trageau parturi cu miros de lanolina.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult