Acasa InternationalExterne Jurnalista Stela Popa, in Top 50 al celor mai sexy femei din R.Moldova

Jurnalista Stela Popa, in Top 50 al celor mai sexy femei din R.Moldova

scris de Ziua Veche
11 afisari

.Stela Popa. directorul biroului Vocea Basarabiei Bucuresti si realizatoarea emisiunii „Mai aproape de Europa”, program realizat din capitala Romaniei pentru Vocea Basarabiei, a fost selectata de catre echipa VIP Magazin intre cele mai frumoase 50 de femei ale Moldovei.


Stela scrie pe blogul personal ca a fost surprinsa cand, in una din zile, a sunat-o Marcel Toma de la VIP magazin si i-a cerut acordul pentru a participa in cadrul acestui proiect. La inceput, scrie colega noastra pe blogul personal, a stat pe ganduri. „Hm… sexy… Sunt fete mult mai dornice de afirmare, am spus eu pe nepregatite”, dezvaluie Stela detalii din discutie. „Mai bine va propun sa fiti partenerii cartii mele 100 DE ZILE, pe care o voi lansa la Chisinau pe 3 martie”, a continuat ea (n.r. cartea a iesit din tipar, iar Vocea Basarabiei este unul dintre partenerii romanului). Asadar, in martie, „VIP magazin” a anuntat ca lanseaza un supliment inedit – “50 de femei sexy ale Moldovei” – un top al celor mai seducatoare femei mondene, vedete din show-biz si mass-media.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult