Acasa InternationalExterne Jurnalistul Andrei Postelnicu, dat dispărut în Statele Unite

Jurnalistul Andrei Postelnicu, dat dispărut în Statele Unite

scris de C.S.
1 afisari

Jurnalistul britanic de origine română Andrei Postelnicu este căutat de autoritățile americane, după ce avionul de mici dimensiuni pe care îl pilota a dispărut vineri noaptea în Florida.

Andrei Postelnicu, jurnalist britanic de origine română, dat dispărut.

Andrei Postelnicu a părăsit România la 17 ani și a lucrat timp de opt ani  pentru cotidianul britanic Financial Times şi pentru Bloomberg News. Activitatea sa jurnalistică include reportaje, articole de analiză şi comentarii pentru BBC, RFI, Foreign Policy şi Newsweek.

Echipele de salvare au găsit lucruri aparţinând pilotului, identificat drept Andrei Postelnicu, relatează staţia locală a CBS.

Biroul Şerifului din Martin County a declarat că în apropiere de Insula Hutchinson au fost descoperite o gheată şi un rucsac care aparţineau pilotului avionului. Rucsacul conţinea actele de identitate şi brevetul de pilot ale lui Adrian Postelnicu.

Avionul a decolat de pe aeroportul Marathon din Florida Keys şi ar fi trebuit să ajungă la Vero Beach vineri noaptea, relatează site-ul keysnet.com. Acesta a dispărut undeva în apropiere de insula St. Lucie. Căutările aeriene se concentrează pe posibilitatea ca acesta să se fi prăbuşit în Oceanul Atlantic.

Postelnicu a închiriat avionul, un Piper PA-28 Cherokee, de la o companie locală cunoscută ca „Pilot’s Paradise”.

1 comentariu

BULA 12-02-2014 - 07:38

STS-ul americanilor de ce nu spune unde a picat avionul ? Sunt si aia tot „la baie” ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult