Acasa InternationalExterne Jurnalistul Barry Farber: Barack Obama să ia lecţii de la Nicolae Ceauşescu

Jurnalistul Barry Farber: Barack Obama să ia lecţii de la Nicolae Ceauşescu

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

.Un cunoscut realizator american de emisiuni radio a apreciat, într-un comentariu de pe site-ul WorldNetDaily, că Barack Obama şi Nicolae Ceauşescu au trăsături comune şi i-a cerut preşedintelui SUA să ia lecţii de la dictatorul român, care în 1989 a renunţat la putere şi a fugit, deşi prea târziu.


În comentariul său intitulat „Domnule Preşedinte, învăţaţi de la Ceauşescu!”, conservatorul Barry Farber afirmă că „unele titluri recente din presă sugerează că preşedintelui şi naţiunii le-ar prinde bine să ia lecţii din ultimele ore ale liderului român Nicolae Ceauşescu”, cu toate că „acest lucru nu înseamnă că preşedinţii americani ar trebui să petreacă mult timp studiind căderea dictatorilor comunişti”. „Dictatorul român şi preşedintele Barack Obama par să aibă o trăsătură comună lamentabilă. O nepopularitate în rândul publicului în cazul ambilor lideri serveşte nu pentru a inspira o schimbare de direcţie, ci mai degrabă ca o dovadă că «agenda» funcţionează şi că ar trebui intensificată. Aţi auzit teoria că preşedintele Obama nu «face greşeli»; în schimb, el se află pe un traiect calculat în mod deliberat de a provoca prăbuşirea Americii, pentru a permite o transformare marxistă”, notează Farber, potrivit Mediafax.

„Vă rog, domnule Preşedinte, învăţaţi de la Nicolae Ceauşescu! Starea de spirit americană este foarte urâtă şi se înrăutăţeşte”, a subliniat el, amintind că „Ceauşescu şi soţia sa au fost executaţi de un pluton militar de execuţie în timpul tentativei lor de a fugi”. Potrivit lui Farber, „ura deschisă” faţă de preşedintele american a ajuns la un nivel foarte înalt. „Ştiţi ce acţiuni ale dumneavoastră generează această negativitate. Renunţaţi la ele! Opriţi-le! Schimbaţi măsurile, vă rog, cât timp suntem încă departe de orice moment «românesc»!”, îi cere Farber lui Obama.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult