Acasa InternationalExterne Kim Jong – un, următorul conducător al Coreei de Nord

Kim Jong – un, următorul conducător al Coreei de Nord

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Un înalt oficial de la Phenian a confirmat vineri faptul că fiul liderului nord – coreean Kim Jong – il, Kim Jong – un, va fi succesorul acestuia, devenind a treia generaţie din familie care va conduce Republica Populară Democrată Coreeană.

Potrivit BBC, în cadrul unui interviu acordat AP, Yang Hyong Sop, înalt responsabil al Partidului Muncitorilor, a declarat că “poporul nostru este onorat să fie condus de marele preşedinte Kim Il – sung şi de marele general Kim Jong –il, iar acum avem onoarea să fim conduşi şi de generalul Kim Jong – un”. Oficialul de la Phenian a mai adugată că “poporul nostru se mândreşte cu faptul că a fost binecuvântat din generaţie în generaţie cu mari lideri”.

Până acum, singurele informaţii cunoscute despre Kim Jong – un sunt că acesta ar avea 27 de ani şi că a învăţat în Elveţia. Totuşi, luna trecută, presa de stat a prezentat o serie de imagini cu el, din timpul congresului Partidului Muncitoresc, cel mai important din ultimii 30 de ani. Tot atunci, Kim Jong – un a fost promovat la gradul de general cu patru stele şi a fost desemnat vicepreşedinte al comisiei militare centrale a partidului.

0 comentariu

Adrian D 03-05-2010 - 18:32

http://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical/tromboza_2527
Adeca, pentru voi, tromboza este o obturare mecanica. De ce ar fi nevoie de analize pentru a decela un blocaj…poate ne explicati voi, desteptilor! Sau, va chinuiti sa gasiti alt motiv ca sa ne bagati cipurile pe gat!

Adrian D 03-05-2010 - 18:33

poate cipul ala va avea si aviz OTDM, cum cere guvernul BoK!

Adrian D 03-05-2010 - 18:39

Ce ati zice voi daca, in calitate de cetatean al unei tari membre UE, sesizez organele competente in legatura cu faptul ca Romania impiedica punerea pe piata a dispozitivelor ce poarta marcaj de conformitate CE? E vreunul din voi, amatorilor, in stare sa raspunda? Romania a fost scapata odata de a fi data afara din Asociatia Europeana de Acreditare. Atunci a scapat cu suspendare, da europenii nu sunt uituci..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS