Acasa InternationalExterne Kosovo, împărţit între Serbia şi Albania?

Kosovo, împărţit între Serbia şi Albania?

scris de M.A.
19 afisari

Serbia şi Albania ar trebui să înceapă negocieri pentru împărţirea teritoriului Kosovo, a declarat Ivica Dacic, vicepremier şi ministru de interne al Serbiei, informează miercuri cotidianul Blic de la Belgrad.

Kosovo

Kosovo

În opinia lui Dacic, Serbia trebuie să negocieze soarta Kosovo numai cu vecinul său de sud – Albania. Împărţirea teritoriului Kosovo între Serbia şi Albania este o opţiune reală şi Belgrad nu trebuie să recunoască niciun alt partener de negocieri decât Tirana, a adăugat oficialul, potrivit Agerpres. După părerea sa, Belgrad ar fi trebuit să iniţieze negocieri cu Albania încă la începutul conflictului.

În acelaşi interviu, Dacic face şi o legătură între soarta Kosovo şi cea a Republicii Srpska, entitate sârbă din Bosnia. Vicepremierul sârb consideră că, dacă cetăţenii acestei republici ar decide în cadrul unui referendum să se desparte de Bosnia şi Herţegovina, ei nu ar opta pentru un stat independent, ci pentru alipirea la Serbia. ‘Aşa este şi normal pentru că suntem acelaşi popor. Şi ce oare albanezii din Pristina sunt diferiţi de cei din Tirana?’ – se întreabă oficialul.

5 comentarii

Seneca 01-06-2011 - 16:37

Uite cum a avut dreptate T.B….

urbos 01-06-2011 - 20:43

Ce dreptate a avut m ascghizofrenicule? O sa-i dam foc ma naparca.

Pribeagul 01-06-2011 - 20:41

O problema spinoasa,o abordare interesanta. Merita urmarita.

Ivica… DACIC?! Este ala care darima bisericile romanilor?

bibi 02-06-2011 - 13:20

KOSOVO ESTE UN STAT FANTOMA CONDUS DE TERORISTI PREGATITI IN ELVETIA DE CIA HASHIM TACI ESTE UN CRIMINAL NOTORIU.ESTE UN TERITORIU SIRBESC VEZI BATALIA DE LA KOSOVOPOLIE …..PROBLEMA ESTE CA ACOLO SINT NISTE ZACAMINTE DE CESIU SAU ALTE SUBST SCUMPE SI AMERICANII CARA DE ACOLO BINE MERSI….IN PLUS MARGARET ALLBRIGHT SE EXCITA TOATA CIN ERA LINGA TERORISTUL DE MAI SUS…SIRBII SINT CEL MAI DEMN SI MINDRU POPOR DIN BALCANI….PACAT DER COPII SI NEVINOVATII CARE AU MURIT ACOLO PILOTII AMERICANI AU UCIS MII DE OAMENI NEVINOVATI IN KOSOVO SI SERBIA ….SI NOI AM AVUT O CURVA DE PRESEDINTE PE TAPUL CARE A DAT APROBARE CA LINGAU CE E SA BOMBARDEZE USA MALUL SIRBESC DE LA NOI….ACOLO MUREAU NEVINVATI SI ROMINII SE UITAU DE LA ORSOVA SI TR SEVERIN…SCENARIUL E IDENTIC CU LIBIA…GADAFI PATRIOT OM DEMN …..SI IN KOSOVO ALBANEZII SE INMULTEAU CA TIGANII LA NOI IN 50 DE ANI AU DEVENIT MAJORITARI….

bibi 02-06-2011 - 13:21

PS SCUZE PENTRU NEEDITAREA CORECTA ORTOGRAFIC.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult