Acasa InternationalExterne La loc comanda! Timosenko nu mai contesta victoria lui Ianukovici

La loc comanda! Timosenko nu mai contesta victoria lui Ianukovici

scris de Ziua Veche
2 afisari

Premierul ucrainean, Iulia Timosenko, a anuntat sambata in fata justitiei ca isi retrage recursul depus cu scopul invalidarii victoriei la alegerile prezidentiale a rivalului sau prorus Viktor Ianukovici, denuntand „imposibilitatea de a-si apara drepturile”, informeaza Agentia Mediafax. „Nu vedem nici un sens de a continua examinarea acestui caz. In acest context, imi retrag recursul”, a declarat Timosenko in fata judecatorilor care examinau acest recurs si care au iesit apoi din sala pentru a lua o decizie.

 

In fata presei, Timosenko a acuzat tribunalul de subiectivism. „Este evident ca aceasta (…) nu este justitie. M-am confruntat cu aceeasi problema cu care se confrunta alti cetateni ai tarii noastre, cea a imposibilitatii de a-si apara drepturile in tribunal”, a afirmat ea. „Cer Curtii sa inceteze acest spectacol”, a adaugat ea. Premierul ucrainean, Iulia Timosenko, a depus marti, personal, un recurs in justitie care avea ca scop invalidarea rezultatului alegerilor prezidentiale castigate de rivalul sau prorus, Viktor Ianukovici, in cel de-al doilea tur, de la 7 februarie. Curtea Suprema Administrativa din Ucraina a anuntat miercuri ca decizia privind rezultatul alegerilor prezidentiale a fost suspendata pe durata analizarii recursului depus de premier. Curtea a initiat vineri examinarea recursului premierului Iulia Timosenko privind anularea rezultatelor alegerilor prezidentiale. In fata judecatorilor, ea a enumerat incalcari precum „coruperea” alegatorilor, prezenta unor persoane decedate pe listele electorale si votul masiv la domiciliu, care este foarte dificil de controlat. Pe de alta parte, echipa presedintelui ucrainean ales, Viktor Ianukovici, a inregistrat vineri la Parlament un proiect de motiune de cenzura impotriva premierului Iulia Timosenko.

 

 

0 comentariu

Bah NELLU & Co 30-03-2010 - 08:58

Va arata rusii ca si ei ajung la voi, nu doar voi la ei 😉

„Escortate” inseamna in text ca le-au facut poze ptr album.

Pazea sa nu se bage papparazzi englezi la COADA avioanelor rusesti, ca alea au istalatii de rachete aer-aer ce trag si inapoi si tunuri de mare viteza, cuplate pe RADAR in coada.
Si doboara automat tot ce se afla pana la 5 mile marine in spatele bombardierului. Pazea la kuru calului sovietic, poate va trage o copita.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS