Acasa InternationalExterne Laszlo Tokes l-a invitat pe Dalai Lama in Romania

Laszlo Tokes l-a invitat pe Dalai Lama in Romania

scris de Ziua Veche
2 afisari

Dalai Lama ar putea face o vizita de doua zile in Romania, in luna septembrie, la invitatia lansata de europarlamentarul Laszlo Tokes, care a anuntat ca a primit confirmarea din partea liderului spiritual tibetan pentru vizita pe care acesta o va face, transmite Mediafax.


Europarlamentarul Laszlo Tokes afirma ca a primit confirmarea din partea lui Dalai Lama privind o vizita a acestuia in Romania, in cursul lunii septembrie, in aceeasi perioada in care liderul tibetan va face o vizita si la Budapesta.
Tokes a lansat invitatia catre Dalai Lama la inceputul lunii decembrie 2008, cand liderul spiritual tibetan, impreuna cu premierul Guvernului tibetan in exil, profesorul Samdong Rinpoche, s-a aflat la Bruxelles. Cu acea ocazie, liderul spiritual al Tibetului a fost primit de catre membrii intergrupului Tibet al Parlamentului European, din care face parte si europarlamentarul Laszlo Tokes.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult