Acasa InternationalExterne Legea SHARIEI. Extremiştii vor să impună legile islamului în Marea Britanie

Legea SHARIEI. Extremiştii vor să impună legile islamului în Marea Britanie

scris de D.S.S.
5 afisari

Extremiştii islamici au lansat o campanie de postere în Marea Britanie prin care stabilesc zonele în care legile Shariei (legea sfântă islamică) sunt întărite, scrie Daily Mail. Pe postere scrie „Aţi intrat într-o zonă sub controlul Shariei – legile islamice sunt întărite”.

Mai multe suburbii londoneze sunt împânzite cu afişe în care locuitorii sunt avertizaţi că în acele zone trebuie respectate legile islamului. Extremiştii, care se consideră ameninţaţi de curentul islamist al extremei-drepte europene din ultima periaodă, avertizează că vor organiza patrule, pentru a veghea la respectarea tradiţiilor.

Posterele tipărite pe hârtie galbenă, pot fi văzute în staţiile de autobuz sau pe felinarele din mai multe suburbii londoneze şi precizează că în zonă sunt interzise jocurile de noroc, muzica sau concertele, pornografia sau prostituţia, drogurile, fumatul şi alcoolul.

Acţiunea este revendicată de către predicatorul Anjem Choudary, care a declarat că plănuieşte să împânzească comunităţile  musulmane, dar şi pe cele ne-musulmane cu astfel de mesaje şi să „sădească un Emirat islamic pe termen lung„.

În suburbiile londoneze Waltham Forest, Tower Hamlets şi Newham ar crescut temerile ca rezidenţii să fie intimidaţi sau ameninţaţi ca să respecte regulile islamului. Scotlandul Yard-ul colaborează cu comunităţile locale pentru a identifica responsabilii.

Choudary, care conduce organizaţia militantă interzisă Islam4UK, a averizat că sunt sute, poate mii de oameni pregătiţi să patruleze pe străzi şi între 10.000 şi 50.000 de postere gata să fie distribuite.El mai anunţat că în acest week-end musulmanii vor organiza un marş de protest împotriva extremei-drepte, drept răspuns la atentatul din Norvegia.

Musulmanii trebuie să fie vigilenţi, este un întreg curent anti-musulmani în această perioadă„, a mai spus predicatorul, dar a precizat că nu crede că un atentat asemănător celui din Norvegia ar fi posibil în Marea Britanie.

18 comentarii

urbos 28-07-2011 - 20:53

Marea Britanie a ajuns un mare jeg ji danit, unde la fiecare colt de strada e o camera de luat vederi. O tara de cretini.

cozmin 28-07-2011 - 21:14

Mie mi-ar fi rusine sa apar pe acest forum cu astfel de mentalitati debile si cretine ca ale dumitale d-le „urbos”.
Ori esti un fost legionar fascist si un fost comunist ori esti un bolnav mintal irational care are doar o idiologie de psihopat,mereu cu jidani.
Nu degeaba ne iubeste lumea…. cu un creier de tigani de mahala…….
Scrie ceva omenesc,sa aibe macar un miros de intelect si nu o duhoare de psihopat.

urbos 28-07-2011 - 21:41

Daca nu esti vreun ji dan, iti zic ca eu n-am spus decat un adevar. UK este ca si USA, distrusa. Asa zisul razboi antiterorist, o ineptie in folosul Israelului, a distrus democratia si liberatea in tarile astea. Camerele de luat vederi nu au alt scop decat terorizarea si controlu cetateanului.
Iar lumea nu ne iubeste penrtu ca un excrement uman ca Basescu e la putere. Restul e de la tigani si treaba asta e pe cale sa se lamureasca.

Ciu Huhu 28-07-2011 - 23:46

Lumea va uraste, NU VA IUBESTE ji danilor!

YAAKOV 28-07-2011 - 21:34

Degeaba au camere de luat vederi, ca tot se vand droguri pe la coltul strazilor. N-ai vazut in ce hal ajunsese cantareata aia care a murit zilele trecute ? Pacat de ea, ca era foarte talentata.
La noi, pe timpul comunistilor, erau „ochi de vedere” si urechi peste tot. Nici nu apucai sa deschizi gura, ca te si saltau militienii.
Stiu un caz concret, cu o coafeza care s-a dat mare ca ea ar fi consumat droguri, desi nu era adevarat. Au batut-o la militie de au capiat-o, sa spuna de la cine a luat drogurile.

urbos 28-07-2011 - 21:47

Cum am spus mai sus, rolul camerelor e doar de terorizare a cetateanului, ca sa se simta urmarit.
Iar militenii tai ar fi meritat omorati pe loc, cu tot cu familii. Exact despre asta e vorba, controlul si terorizarea cetateanului.
Faptul ca baga in ei droguri nu deranjeaza deocamdata politic in UK. Va veni vremea sa faca pe moralistii si sa-i salte si pentru asta.

Cercul 30-07-2011 - 00:43

Adevarul e ca in Romania clasa celor cu cashcheta detine puterea. Asta e in toate tarile care au iesit din dictatura. Daca calca in strachini un militian sau un verzan se musamalizeaza totul. Alta mancare e in SUA, acolo politistii nu-s anchetati tot de ai lor ci de consilii cetatenesti.
Astia militienii sunt fostii certati cu legea care au trecut de partea ailalta ca sa n-aiba cine sa-i investigheze cand isi fac afacerile.
De aia albastimea si verzimea trebuie eutanasiata si dusa la groapa de gunoi.

hiller 28-07-2011 - 22:25

poate apare un „bervenik” si prin Londra … succesuri !

meridor 29-07-2011 - 13:41

Razboiul religilor e pe aproape,poate Europa si lumea crestineasca o sa se trezeasca la realitate,inainte de a fi prea tarziu.

meridor 29-07-2011 - 13:45

Eu ii prefer pe ji-dani cu stiinta si cultura decat pe Islamistii barbosi si redusi mintal….Clar???????

YAAKOV 29-07-2011 - 14:28

Inseamna ca te declari singur ca esti prost si nu esti in stare sa te conduci singur.
Colaborare cu ei, da, dar sa nu fim luati la stanga de ei.

meridor 29-07-2011 - 20:00

Eu nu m-am atins de personalitatea dumitale d-le yaakov,eu am comentat ceva..
Replica dumitale e josnica,golaneasca si lipsita de respect.
Faci parte dintr-o lume obscura,redusa…….
Altul in locul meu ar fi folosit renumitele noastre injuraturi de mama……..
weekend placut yaakov!

YAAKOV 29-07-2011 - 20:34

Dumneata esti vulgar prin ce vrei sa transmiti. Si extremist.
Eu am propus colaborare, nu supusenie.

YAAKOV 29-07-2011 - 20:46

Daca esti roman, inseamna ca ti-am zis-o bine, pentru ca te pui in genunchi in fata evreilor (te prosternezi), iar daca esti evreu, canta la alta masa, ca noi nu suntem arabetii pe care ii impuscati voi ca pe ciori.

Ciu Huhu 29-07-2011 - 21:03

Bravo, fara misto!

cozmin 29-07-2011 - 21:28

Din cate observ la comentarii si indivizi ca cel cu nume evreiesc YAKKOV si cel cu nume chinez…..oameni marunti,fara importanta domnule merodor.
Acesti indivizi sunt o remenescenta ,apartin trecutului trist,gunoaiele de azi.
Dai in aia a masii cu curaj…..

urbos 29-07-2011 - 21:33

Tu esti roman, ca nu prea te descurci cu limba romana. …………..i.

YAAKOV 29-07-2011 - 22:04

Ba ciuma khazara, eu sunt mai evreu ca tine, dar nu din triburile de la nordul Turciei. Nu avem nevoie de colonisti straini si de ocupanti. Sa o injuri pe ma-ta. Ai priceput ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult